€5 gratis weddenschap bij 888Ontvang een €5 gratis weddenschap voor iedere keer dat je favoriete team een doelpunt maakt op het WK in Brazilië. Geef je favoriete team op, leun achterover en ontvang de gratis weddenschap zodra er gescoord wordt!

Tijdens het WK geeft de Engelse bookmaker 888.com deze gratis weddenschap voor ieder doelpunt dat jouw favoriete team maakt tijdens een wedstrijd. Dit mag Nederland zijn maar ook elk ander land. De truc is natuurlijk om nu een land te kiezen waarvan jij denkt dat ze de meeste doelpunten zullen maken tijdens het WK.

Zo werkt het:
  • Ga eerst naar de homepage van 888 en selecteer "Promotions"
  • Geef je 888 gebruikersnaam op (heb je nog geen account registreer je dan eerst hier!)
  • Selecteer de vlag van je favoriete team
  • Selecteer onderaan de pagina "Submit"
Plaats nu een weddenschap van minimaal €5 tegen een quote van 1.5 (of hoger) op elke willekeurige weddenschap maar wel voor het door jou gekozen team. Ontvang een €5 gratis weddenschap voor ieder doelpunt dat je team maakt gedurende de wedstrijd.

Geen paniek! Mocht je favoriete team worden uitgeschakeld, dan wordt het team wat hiervoor verantwoordelijk is je nieuwe favoriete team. Halen ook zij de eindronde niet? Dan wordt de groepswinnaar automatisch je nieuwe favoriete team.

Naar de website van 888.com