Trustly

Trustly

Wat is Trustly?

Trustly is een betaalmethode waarmee je online een bankoverschrijving maakt naar derden partijen. Het is beschikbaar voor iedereen met een bankrekening en in heel Europa, waaronder ook Nederland. Een snelle, eenvoudige en veilige manier voor consumenten om rechtstreeks vanaf hun bankrekening te betalen.

Met Trustly kun je betalingen naar een online bookmaker maken zodat het geld direct in je spelersaccount komt. Trustly vereist geen voorafgaande registratie of software-installatie. Is deze betalingsmethodiek dan wel veilig zul je je misschien afvragen en het antwoord is: ja.

Trustly is zo ongeveer de veiligste online betaalmethode op de markt. De Trustly Group AB wordt gereguleerd door de Zweedse FSA, het bestuursorgaan dat banken in Zweden reguleert, wat betekent dat het net zo veilig is als de veiligste banken in Europa.

Trustly slaat je wachtwoord voor online bankieren nooit op en gebruikt je (betaal)gegevens nooit.

Is Trustly betrouwbaar?

Omdat betalen via Trustly puur gebaseerd is op de inloggegevens van je bank, is fraude bijna onmogelijk. Iemand kan in Trustly alleen je bankrekening gebruiken als hij je pinpas, je pincode en je reader heeft. Over deze informatie beschikt normaal gesproken niemand behalve jijzelf.

Hoe werkt Trustly?

 • Kies bij de bookmaker voor de optie Trustly (bijvoorbeeld onder Online Banking)
 • Selecteer het gewenste bedrag
 • Selecteer je bank en voer je bankgegevens in
 • Bevestig je betaling met je gebruikelijke authenticatiemethode (bijvoorbeeld Rabo Scanner)

Houd er rekening mee dat je Trustly betaling binnen 15 minuten moet zijn voltooid om een ​​time-out van je bankrekening te voorkomen. Na het verwerken van de authenticatie staat je geld direct in je spelersaccount bij de bookmaker.

Wanneer je Trustly gebruikt, moet je betaling worden uitgevoerd vanaf een persoonlijke bankrekening. Als je bankrekening een betalingslimiet heeft, houd er dan rekening mee dat je betaling kan worden uitgesteld als deze de limiet overschrijdt.

Uitbetalingen

Wil je een uitbetaling doen vanaf je spelersaccount naar je bankrekening dan kan dit ook. Dit gaat op dezelfde wijze als hoe je een storting maakt. Bankoverschrijvingen binnen de EU worden direct verwerkt. De opname verschijnt op je bankrekening zodra de bookmaker de transactie heeft goedgekeurd.

FAQ Trustly

 • Wat is Trustly?

  Trustly is een online betaalmethode (zoals bijvoorbeeld iDeal) waarmee je online geld overmaakt (via een bankoverschrijving) naar een webwinkel of ander bedrijf.

 • Is Trustly veilig?

  Ja, dit is een veilige manier van online geld overmaken. Het bedrijf achter Trustly, de Trustly Group AB, wordt gereguleerd door de Zweedse Financial Supervisory Authority (FSA)

  Het bedrijf beschikt over een European Payment Services Provider (PSP) licentie en gebruikt zeer sterke two-factor authenticatie.

 • Wat is Trustly Group AB?

  De Trustly Group AB is het bedrijf achter de online betaalmethode Trustly. Dit is een Zweeds bedrijf, opgericht in 2008. Het bedrijf valt onder de Zweedse wet- en regelgeving.

  Wereldwijd werken er momenteel ruim 650 mensen bij de Trustly Group AB. In 2020 maakte het bedrijf een nettowinst van 230 miljoen dollar.

 • Waar wordt Trustly gebruikt?

  Trustly kun je niet alleen bij de meeste online bookmakers gebruiken maar ook bij bedrijven als Facebook, eBay, Unicef, Alibaba, Paypal, Dell, TransferWise en DraftKings.

Skrill Join Now
Neteller
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account