Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

Bookmaker Nieuws

PSVPSV sorteert vast voor op de nieuwe Wet kansspelen op afstand. De Eindhovense club heeft zijn seizoenkaarthouders gevraagd wat zij vinden van het wedden op voetbalwedstrijden. Daarmee legt PSV een fundament voor het seizoen 2021/2022, het eerste seizoen waarin het mogelijk is voor gokbedrijven met een licentie legaal weddenschappen aan te bieden aan Nederlandse klanten.

UnibetNa de boete voor Bwin heeft ook het bedrijf achter Unibet, de Kindred Group een boete van € 470.000 mogen ontvangen van de Nederlandse Kansspel Autoriteit (KSA).

Officieel voor het accepteren van weddenschappen van Nederlandse klanten op basis van de Wet op Kanspelen van 1964. De beslissing is in lijn met soortgelijke beslissingen die de KSA de afgelopen 18 maanden heeft gegeven.

Unibet nieuwe shirtsponsor Club BruggeHet komende seizoen speelt Club Brugge met bookmaker Unibet als shirtreclame. Unibet was vorig jaar ook al aanwezig op het blauw/zwarte shirt, echter alleen op de mouwen.

Vanaf aankomend seizoen is het online wedkantoor nog zichtbaarder namelijk voorop het shirt. Voor Club Brugge is het sponsorcontract de grootste commerciële samenwerking uit de geschiedenis van de club.

BwinDe Kanspelautoriteit (KSA) heeft het bedrijf achter Bwin, Electraworks ltd, een boete opgelegd van €350.000 vanwege het illegaal aanbieden van kansspelen.

Naast het belangrijkste bezwaar van de KSA, dat Bwin niet beschikt over een legale vergunning voor het aanbieden van online kansspelen in Nederland, was ook het feit dat Nederlandse spelers nog steeds middels iDeal een storting konden maken een belangrijke doorn in het oog van de KSA.

MyBetDe bedrijven achter Bookmaker MyBet hebben in een verklaring aangegeven te kampen met solvabiliteitsproblemen. Dat wil zeggen dat deze bedrijven niet langer in staat zijn om op lange termijn aan hun financiële verplichtingen te kunnen voldoen.

De mybet Holding SE, ANYBET GmbH en SWS Service GmbH hebben op 17 augustus dit nieuws naar buiten gebracht. Op 4 september is de definitieve beslissing genomen om Mybet te sluiten.