Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

Bookmaker Nieuws

UnibetNa de boete voor Bwin heeft ook het bedrijf achter Unibet, de Kindred Group een boete van € 470.000 mogen ontvangen van de Nederlandse Kansspel Autoriteit (KSA).

Officieel voor het accepteren van weddenschappen van Nederlandse klanten op basis van de Wet op Kanspelen van 1964. De beslissing is in lijn met soortgelijke beslissingen die de KSA de afgelopen 18 maanden heeft gegeven.

BwinDe Kanspelautoriteit (KSA) heeft het bedrijf achter Bwin, Electraworks ltd, een boete opgelegd van €350.000 vanwege het illegaal aanbieden van kansspelen.

Naast het belangrijkste bezwaar van de KSA, dat Bwin niet beschikt over een legale vergunning voor het aanbieden van online kansspelen in Nederland, was ook het feit dat Nederlandse spelers nog steeds middels iDeal een storting konden maken een belangrijke doorn in het oog van de KSA.

Unibet nieuwe shirtsponsor Club BruggeHet komende seizoen speelt Club Brugge met bookmaker Unibet als shirtreclame. Unibet was vorig jaar ook al aanwezig op het blauw/zwarte shirt, echter alleen op de mouwen.

Vanaf aankomend seizoen is het online wedkantoor nog zichtbaarder namelijk voorop het shirt. Voor Club Brugge is het sponsorcontract de grootste commerciële samenwerking uit de geschiedenis van de club.

NetBet
Tipbet
NEO.bet
Bet777
BetFirst