Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

Bet at HomeOnline bookmaker bet-at-home.com zal de komende twee jaar de shirtsponsoring van het Spaanse Real Club Deportivo Mallorca verzorgen.

Bet at Home is een dochteronderneming van het Franse Mangas Gaming en heeft bekend gemaakt dat de sponsorovereenkomst verder bestaat uit reclame in het ONO Estadi stadion, de thuisbasis van Real Mallorca.Tevens krijgt de online bookmaker de nodige advertentieruimte op de website van de Spaanse eredivisionist. "We zijn ervan overtuigd dat deze overeenkomst de bekendheid van Bet at Home op de Spaanse markt zal verhogen. De media aandacht van de Primera Division in Spanje en in het buitenland, geeft ons de kans om ons merk te versterken" aldus Klaus Gruber, Marketing Manager voor Bet At Home.

Real Mallorca eindigde het afgelopen seizoen op de vijfde plaats, maar kreeg vorige maand te horen dat men niet mag uitkomen in de Europa League dit jaar vanwege de schulden van circa € 80 miljoen en het onterecht verkrijgen van een licentie van de Spaanse voetbalbond.

"We zijn trots en blij dat bet-at-home.com onze club kan ondersteunen tijdens deze economisch moeilijke tijden" zegt Jordi Jimenez, persvoorlichter voor Real Mallorca. "We waren op zoek naar een samenwerking met een bekend internationaal bedrijf en zijn ervan overtuigd dat zowel Bet at Home als Real Mallorca, in de nabije toekomst kunnen profiteren van deze overeenkomst".

Tipbet
NEO.bet
Bet777
BetFirst