Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

Bet At HomeBookmaker Bet At Home heeft haar sponsorovereenkomst met de Duitse Bundesliga voetbalclub Schalke 04 verlengd voor nog eens twee seizoenen.

Met deze overeenkomst zal Bet At Home tot juni 2014 de "premium partner" zijn van Schalke 04. De club uit Gelsenkirchen eindigde vorig seizoen op de derde plek in de competitie en verzekerde daarmee deelname aan de UEFA Champions League.

"Met ons merk hebben we vele jaren samengewerkt met de beste clubs uit Europa en Schalke 04, een van de grootste voetbalclubs in Duitsland, is een zeer aantrekkelijke club voor een internationaal bedrijf als Bet-At-Home.com" aldus Klaus Gruber, Sponsoring Manager voor BetAtHome. "Het afgelopen jaar is gebleken dat we geschikt zijn voor elkaar door onze collectieve creativiteit te gebruiken. In de toekomst zal Schalke 04 nog belangrijker worden in al onze communicatie door heel Europa."

Alexander Jobst, Marketing Director voor FC Schalke 04 zei het volgende over de verlenging van de sponsorovereenkomst; "We zijn blij om in de online wedden markt met één van de toonaangevende aanbieders samen te werken en de reeds zeer productieve samenwerking te kunnen voorzetten."
Tipbet
NEO.bet
Bet777
BetFirst