Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

De Franse marktleider in sportweddenschappen, BetClic is de officiële partner van de Africa Cup (CAN) in Angola. Deze sponsoring draagt bij aan het doel van BetClic om de ontwikkeling van het voetbal te stimuleren. Naast het partnerschap met een aantal Europese topclucbs zoals Olympique Lyon, Olympique Marseille en Juventus, associeert BetClic zich nu ook met het Afrikaanse voetbal tijdens dit grote toernooi.

"Dit partnerschap is een unieke gelegenheid om onze steun bij te dragen aan het Afrikaanse voetbal en de ontwikkeling van deze sport in Afrika. De overeenkomst zal ons in staat de verdere ontwikkeling van de verwantschap tussen het merk BetClic en de Afrikaanse gemeenschap in Frankrijk uit te bouwen. We zijn zeer verheugd met dit partnerschap" aldus Nicolas Beraud, oprichter en voorzitter van BetClic.

De Africa Cup wordt om de twee jaar georganiseerd door de Confederation of African Football (CAF) en vertegenwoordigt zestien landen. De 27e editie zal worden gespeeld tussen 10 januari en 31 januari 2010 in gastland Angola.

BetClic zal zichtbaar zijn tijdens de gehele wedstrijd, rondom de stadions, op de tickets, bij de interviewgebieden en op het promotiemateriaal van het evenement. Daarnaast speelt men een rol in de promotie van het evenement door de lancering van een belangrijke communicatie-campagne op het internet.

Tevens lanceert BetClic op haar website de grootste weddenschappencompetitie die ooit gehouden is. Gedurende het hele evenement kunnen voetballiefhebbers inzetten op elke wedstrijd en punten vergaren om zo in de finale vele fantastische prijzen te winnen.

Ook heeft BetClic een overeenkomst gesloten met Roger Milla. De ster van Kameroen tijdens het wereldkampioenschap 1990. Milla is een echte Afrikaanse voetbal legende en verkozen tot beste Afrikaanse speler van de eeuw. Roger Milla is ambassadeur van Betclic tijdens het gehele toernooi en zal dagelijks zijn bijdrage leveren middels een artikel op de site van BetClic.

Hij zal de krachten bundelen met Marcel Desailly, wereldkampioen in 1998 en Europees kampioen in 2000. Desailly werd beschouwd als een van de beste verdedigers van het Frans voetbal. Desailly is reeds één van de ambassadeurs van BetClic.

NetBet
Tipbet
NEO.bet
Bet777
BetFirst