Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

BetClicOnline bookmaker BetClic heeft een sponsorovereenkomst getekent met het Italiaanse Fiorentina dat momenteel in de Serie A uitkomt.

De exacte details van de sponsorovereenkomst zijn niet bekendgemaakt, maar bekend is dat BetClic zal profiteren van diverse marketing mogelijkheden rondom het stadion van de club, het Stadio Artemio Franchi stadion.

BetClic en Fiorentina zullen samenwerken aan diverse digitale en sociale media-initiatieven. Daarnaast zal BetClic met Fiorentina gezamenlijke nieuwe online en offline activiteiten ontwikkelen voor de supporters van de Italiaanse subtopper.

"Deze samenwerking is een verdere stap naar het overwinnen van het oude concept van de clubsponsoring en zal helpen om nieuwe scenario's te creëren van interactie tussen de club en de fans, aldus Fiorentina's commercieel directeur Gian Luca Baiesi.

Francesco Postiglione, directeur-generaal van BetClic, voegde toe: "We zijn ervan overtuigd dat, dankzij de steun van het team en de fans, wij in staat zullen zijn om een nieuw model van de sponsoring in te vullen, die wijst op meer betrokkenheid van en meer interactie met de fans."

Tipbet
NEO.bet
Bet777
BetFirst