Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

Het sports- en gaming magazine TIPS heeft het Scandinavische bookmakerskantoor Betsafe.com verkozen tot s' werelds beste bookmaker in haar jaarlijkse verkiezing voor alle grote Europese bookmakerskantoren. De bookmaker Betsafe.com won deze verkiezing met één punt verschil ten opzichte van de winnaar van vorig jaar.

Uitstekende ondersteuning en goede quotes zorgden ervoor dat Betsafe de eerste prijs in de wacht sleepte in deze uitgebreide test over alle grote bookmakerskantoren.

Dit jaarlijkse onderzoek van TIPS evalueerde alle bookmakers in acht verschillende categorieen zoals gebruikersvriendelijkheid en design, het registratieproces, storten en opvragen van tegoeden, spelaanbod, het plaatsen van een weddenschap, terugbetalingen, ondersteuning en focus op veiligheid en verslavingspreventie. Het totaal aantal punten is 100 en Betsafe kreeg 81 punten toegewezen tijdens het onderzoek.

Betsafe "Wij zijn zeer tevreden met de uitslag van deze test en zien dit als een bekroning op alle inspanningen en beslissingen die we de eerste twee jaar van ons bestaan hebben genomen", aldus André Lavold, de oprichter van het bedrijf. André vormt samen met zijn broer Christer Lavold en twee vrienden het team achter het twee jaar oude bookmakerskantoor Bestafe dat zich grotendeels richt op de Scandinavische markt. 

"Goede quotes zijn uitermate belangrijk, zonder dit denk ik niet dat wij zouden zijn opgemerkt. Scandinavische spelers schatten alles eerst op waarde en vergelijken gebruikelijk de prijzen en quoteringen alvorens ze een weddenschap plaatsen", aldus sportsbook manager Anders Berntsen. "Wij zijn zeer trots over hetgeen wij bereikt hebben over de afgelopen zes maanden met de nieuwe websites als hoogtepunt maar we zullen nu niet achterover gaan leunen. Er zijn nog genoeg punten waar we voor verbetering in aanmerking komen, iets waar we elke dag aan werken. Onze belangrijkste focus is de goede relatie die we met onze klanten hebben" zegt CEO Henrik Persson.

Lees hier een review over Betsafe.
NetBet
Tipbet
NEO.bet
Bet777
BetFirst