Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

BetssonDe Zweedse online gaming groep Betsson AB heeft bekend gemaakt dat het een driejarige overeenkomst heeft gesloten met het Engelse Arsenal als officiële wedpartner. Betsson zal dankzij dit samenwerkingsverband de fans van de "Gunners" exclusief kunnen voorzien van online weddenschappen via de nieuwe website GunnersGaming.com. Tevens zal het nieuwe merk GunnersGaming aanwezig zijn in en rond het stadion van Arsenal.

"Dergelijke zakelijke overeenkomsten sluiten met een Europese topclub als Arsenal geeft aan waar Betsson staat vandaag de dag als aantrekkelijke zakenpartner," aldus Magnus Silfverberg, Chief Executive Officer en President van Betsson AG. "Dit is tevens een goede mogelijkheid voor Betsson om een steviger marktaandeel te krijgen in het Verenigd Koninkrijk."

Betsson maakte bekend dat Arsenal wereldwijd één van de grootste fanclubs heeft met meer dan 200.000 geregistreerde leden sinds afgelopen seizoen. Doel is om deze groep te voorzien van een breed scala aan weddenschappen inclusief casino, poker en andere spellen via het voor Arsenal fans duidelijk herkenbaar merk GunnersGaming met specifieke voordelen voor de fans.

Tipbet
NEO.bet
Bet777
BetFirst