Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

BetVictorDe Engelse online bookmaker BetVictor, voorheen bekend onder de naam Victor Chandler, heeft een driejarig contract afgesloten met Premier League club Liverpool FC.

De overeenkomst zal BetVictor maken tot de global online weddenpartner en tevens zal het logo van de bookmaker te zien zijn op alle trainingskleding, bij de persconferenties en door het stadion Anfield Road.

De samenwerking geeft BetVictor de kans om speciale acties op te zetten voor de fans van Liverpool en daardoor nieuwe klandizie trekken. Ook zal de deal een belangrijke impuls geven aan de internationaal zichtbaarheid van BetVictor dankzij de wereldwijde bekendheid van Liverpool FC en van de Premier League.

BetVictor CEO Andreas Meinrad over de samenwerking: "We zijn absoluut verheugd om onze samenwerking met Liverpool aan te kondigen. Deze club is één van de meest herkenbare clubs ter de wereld, hebben een rijke historie van succes en doen de dingen op de juiste manier. We kijken uit naar de samenwerking met zo'n grote club".

Liverpool CCO Billy Hogan voegde hieraan toe: "We zijn verheugd om BetVictor binnen de Liverpool FC familie te verwelkomen. We kunnen niet wachten om samen te werken met een dergelijke ambitieus merk met een grote bookmakergeschiedenis in Engeland. De komende drie seizoenen zullen unieke aanbiedingen en acties aan onze fans over de hele wereld worden aangeboden."

Tipbet
NEO.bet
Bet777
BetFirst