Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

BodogOnline bookmaker Bovada zal haar aanbod van weddenschappen tegenwoordig ook offline gaan aanbieden. Afgelopen zondag, tijdens de Premier League wedstrijd tussen Fulham en Manchester United, had het Amerikaanse bookmakerskantoor vijf stands gehuurd op Craven Cottage, de thuisbasis van Fullham. Hier konden de bezoekers weddenschappen afsluiten tegen de bookmaker.

Bodog Europa heeft onlangs een deal getekend met Fulham als officiƫle wedpartner waarbij het merk Bovada op de website van Fullham aanwezig zal zijn. Daarnaast krijgt Bovada reclameruimte in en rondom het stadion. De online bookmaker zal voortaan rondom de thuiswedstrijden van Fullham weddenschappen aanbieden aan de supporters van Fullham.

Patrik Selin, CEO van Bodog Europe, verklaarde: "Bovada is met 15 jaar ervaring een ervaren speler op de markt van online weddenschappen maar dit is de eerste keer dat wij onze diensten aanbieden buiten het internet. We zullen aanwezig zijn op Craven Cottage voor alle thuiswedstrijden van Fulham en tevens kijken hoe we dit concept in de nabije toekomst verder kunnen ontwikkelen."

Tipbet
NEO.bet
Bet777
BetFirst