Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

MyBetDe bedrijven achter Bookmaker MyBet hebben in een verklaring aangegeven te kampen met solvabiliteitsproblemen. Dat wil zeggen dat deze bedrijven niet langer in staat zijn om op lange termijn aan hun financiële verplichtingen te kunnen voldoen.

De mybet Holding SE, ANYBET GmbH en SWS Service GmbH hebben op 17 augustus dit nieuws naar buiten gebracht. Op 4 september is de definitieve beslissing genomen om Mybet te sluiten.

Wat betekent dit voor spelers?
Het online sportsbook van MyBet is inmiddels gesloten en er worden geen weddenschappen meer aangeboden. Inzetten op openstaande weddenschappen zullen worden teruggestort. Het is nog wel mogelijk om in te loggen en je accountgegevens te bekijken. Ook de tegoeden zijn nog inzichtelijk. Deze tegoeden zijn gegarandeerd aangezien deze onder de "Gaming Protection Regulation" vallen als onderdeel van de licentieverplichting van de Maltese Overheid.

Volgens de verklaring van Mybet zullen alle tegoeden worden uitbetaald, echter wel met een aanzienlijke vertraging. Alle transacties moeten door de Malta Gaming Authority (MGA) worden goedgekeurd om zodoende te waarborgen dat de spelerstegoeden daadwerkelijk worden beschermd zoals afgesproken in de licentieovereenkomst.

Tipbet
NEO.bet
Bet777
BetFirst