Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

De op het internet verspreide geruchten over een UFO-landing hebben een ware run veroorzaakt op Britse wedkantoren. Bookmaker William Hill neemt inmiddels geen nieuwe weddenschappen meer aan. In augustus maakte de Australische actrice en zelfverklaard medium Blossom Goodchild wereldkundig dat vertegenwoordigers van de buitenaardse 'Federatie van het Licht' vanaf 14 oktober drie dagen met een grote vliegende schotel boven de aarde zouden hangen.

Bookmaker William Hill heeft naar aanleiding van de berichten besloten voorlopig geen weddenschappen meer aan te nemen op het bestaan van buitenaards leven. De openbaringen van Blossom Goodchild veroorzaakten op internet een hausse aan publiciteit. Talloze weblogs, UFO-sites en filmpjes op YouTube besteden aandacht aan de veronderstelde intocht van de marsmannetjes.

Volgens de Schotse krant Daily Record zijn bij het Britse bookmakerskantoor William Hill de laatste dagen talloze weddenschappen afgesloten dat premier Gordon Brown contact met marsmannetjes zal bevestigen. Een gokker wilde daar maar liefst 3000 Britse ponden op zetten. Bij winst krijgt hij duizend maal zijn inzet terug.

Een bookmaker van William Hill zegt dat het kantoor pas na 14 oktober weer inzetten accepteert. "Als het schip toch verschijnt, zijn we verplichtingen aangegaan voor bedragen met zes nullen", laat hij tegenover de krant weten. "Het is de eerste keer dat een internetgerucht zo'n invloed op ons bedrijf heeft."
Tipbet
NEO.bet
Bet777
BetFirst