Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

BwinHet bestuur van het beursgenoteerde online gaming bedrijf Bwin (onder Bwin.party) heeft openheid van zake gegeven met betrekking tot de geruchten over een mogelijke overname. De aandelen van het bedrijf stegen na de aankondiging direct met 12%.

Het bestuur gaf de volgende verklaring af:
"Naar aanleiding van de recente speculaties in de media over een mogelijk bod op Bwin.party, bevestigt de Raad van Commissarissen van Bwin.party dat er voorbereidende gesprekken zijn met een aantal geïnteresseerde partijen. De gesprekken gaan over een verscheidenheid aan potentiële zakelijke combinaties met het oog op het creëren van extra waarde bwin.party aandeelhouders.

Dergelijke gesprekken kunnen al dan niet leiden tot een overnamebod. Echter, zoals altijd in dit stadium van discussies in de voorbereidende fase, kan er geen zekerheid worden geboden dat dit al dan niet zal leiden tot een overname."
Het online gaming bedrijf zei verder dat er verdere mededelingen worden gemaakt wanneer nodig.

Volgens de Financial Times is één van de bieders het Canadese Amaya Gaming Group, het in Toronto beursgenoteerde gaming bedrijf dat onlangs Pokerstars overnam voor een bedrag van maar liefst $4,9 miljard.

Lees hier meer over bookmaker Bwin.

Tipbet
NEO.bet
Bet777
BetFirst