Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

De online gaming bedrijven Bwin Interactive Entertainment AG en PartyGaming hebben middels een gezamenlijk persbericht naar buiten gebracht dat de gesprekken mbt tot een fusie tussen beide bedrijven nog altijd op schema ligt.

Beide bedrijven gaven eind juli aan in gesprek te zijn over een mogelijke fusie. Door de samenvoeging van de twee bedrijven zou direct het grootste online gaming bedrijf ter wereld ontstaan met een geschatte jaaromzet van € 55 miljoen. Echter, vorige week gaf een woordvoerder aan dat er "enige vertragingen" in de fusiegesprekken zijn ontstaan met als gevolg een vertraging in de onderhandelingen. De verwachting is dat men de fusiegesprekken zal afronden in het eerste kwartaal van 2011.

De vooropgestelde overeenkomst geeft aan dat de activa en de lopende schulden van Bwin worden overgenomen door PartyGaming waarbij deze worden ondergebracht in een nieuw bedrijf met als standplaats Gibraltar.

Jim Ryan, CEO van PartyGaming zal samen met Norbert Teufelberger, Co-CEO van Bwin het nieuwe bedrijf gaan leiden. De huidige Bwin aandeelhouders ontvangen 12,23 nieuwe PartyGaming aandelen per Bwin aandeel.

Tipbet
NEO.bet
Bet777
BetFirst