Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

BwinTijdens het EK kiest Bwin voor een aanvallende strategie! Vooraf, tijdens en na het evenement zal Bwin met aanvullende acties voor alle b'insiders voor het voetlicht treden. Zo is er de b'inside competitie: Alle leden van b'insider kunnen tijdens het EK wedkampioen worden.

Wie het beste scoort met z'n weddenschappen, wint aan het einde een reis met het team van Real Madrid naar een uitwedstrijd!

b'insideTijdens de eerste tien dagen van het EK wordt dagelijks 2008 EUR verloot onder alle klanten die per mobiele telefoon wedden. Verder is er ook nog een mobile gaming actie: Tijdens Euro 2008 wordt dagelijks €50 verloot onder iedereen die per mobiele telefoon speelt.

De nieuwe FantasySports Game "Euro Football Manager" laat de teams van EK spelen op het beeldscherm en garandeert heel veel voetbal actie en een mooie aanvulling op al onze sportweddenschappen. Veel nieuwe producten en bonussen rondom het EK voor de leden van b'inside. Meer informatie over de acties van Bwin voor b'inside leden kun je vinden op Bwin website
Tipbet
NEO.bet
Bet777
BetFirst