Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

's Werelds grootste beursgenoteerde online gokbedrijf, Bwin.Party Digital Entertainment heeft aangekondigd dat het een tweejarig sponsorcontract is aangegaan met het Duitse handbalteam THW Kiel.

Volgens de overeenkomst zal het logo van Bwin.com op de korte broek verschijnen van de tweevoudig Champions League winnaar. Het contract heeft betrekking op alle Handbal-Bundesliga wedstrijden vanaf 2012

THW Kiel heeft in de Handbal-Bundesliga een recordaantal van 16 kampioenschappen en eindigde vorig seizoen als runner-up. In de sponsorovereenkomst is verder vastgelegd dat de merknaam Bwin.com op de rollende reclameborden zichtbaar zal zijn en in het doelgebied van het 13.500 zitplaatsen tellende Sparkassen-Arena. Ook zal de merknaam Bwin.com in het officiƫle magazine van de club verschijnen en op de videoschermen in het stadion.

"Het imago en de strategie van Bwin en THW Kiel passen heel goed bij elkaar en beloven een succesvolle samenwerking", aldus Marcel Klein, Marketing Director voor THW Kiel.

Tipbet
NEO.bet
Bet777
BetFirst