Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

Na het verkrijgen van een vergunning voor de Italiaanse markt via de Autonoma dei Monopoli di Stato (AAMS) op 1 maart, heeft online sportweddenschappen bookmaker Interwetten bekend gemaakt dat het vijf sponsorcontracten overeengekomen is met vijf Serie A clubs.

Het betreft een overeenkomst met de Italiaanse clubs; Udinese, FC Parma, Novara Calcio, AC Siena en Lecce. Het in 1990 opgerichte en Wenen gevestigde Interwetten verklaarde dat het de vijf Serie A clubs zal gaan sponsoren met de nieuwe website Interwetten.it, via televisie-uitzendingen en via online aanwezigheid op de officiële clubwebsites.

"We zijn verheugd en trots op de mijlpaal die we hebben bereikt met het verkrijgen van de officiële licentie voor Italië, deze sponsorcontracten zijn een logische vervolgstap in de dynamische ontwikkeling van Interwetten", aldus Birgit Bosch, Managing Director van Interwetten.

"Italië is één van de meest traditionele en grote markten binnen in Europa. Het is dan ook een belangrijke stap voor Interwetten als een toonaangevende leverancier aan de Italiaanse markt, deze te veroveren door middel van het verkrijgen van een officiële licentie. Naast ons sportweddenschappenaanbod, zullen we binnenkort met ons online casino en vele andere spannende online games de Italiaanse klanten gaan bedienen".
Tipbet
NEO.bet
Bet777
BetFirst