Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

Het Ierse wedkantoor Paddy Power heeft op opmerkelijke wijze gereageerd op de uitschakeling van Chelsea in de halve finale van de Champions League. In plaats van vele duizenden ponden te innen van gokkers die hun geld hadden gezet op een overwinning van de Londenaren, besloot het bedrijf alle "gedupeerden" terug te betalen.

Volgens Paddy Power was de wijze waarop The Blues uit het toernooi werden gekegeld door Barcelona schandalig, en daarom wil het wedkantoor haar klanten niet laten opdraaien voor het verlies. "Het optreden van de scheidsrechter was verschrikkelijk, en we gaan onze klanten niet laten lijden vanwege deze nonsense", zo luidde de verklaring.

"Iedereen die zijn geld heeft gezet op een overwinning voor Chelsea dan wel het bereiken van de finale door de club, kan zijn geld terugkrijgen." Lange tijd leek de ploeg van Guus Hiddink dat kunstje ook klaar te gaan spelen, maar ver in blessuretijd verstoorde Andrés Iniesta het Engelse feestje volledig door raak te schieten. Chelsea claimde dat het ver daarvoor al diverse malen werd benadeeld door de Noorse arbiter Tom Henning Øvrebø.

NetBet
Tipbet
NEO.bet
Bet777
BetFirst