Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

BetClic heeft niemand minder dan Ruud Gullit gecontracteerd als nieuwe ambassadeur. Voor Gullit zal dit aanvoelen als thuiskomen, aangezien hij zich hiermee bij een aantal voormalige teamgenoten en managers voegt uit zijn voetbalcarrière. Vanaf 1 maart zal Gullit zijn nieuwe rol als de nieuwe ambassadeur van BetClic gaan vervullen.

Gullit: "Ik heb me bij een fantastische team aangesloten en het zal inspirerend zijn om weer een team te vormen met vrienden als Marcel Desailly, Arrigo Sacchi en Dan Petrescu, die ook ambassadeur van BetClic zijn. Het is altijd leuk om een uitslag van een voetbalwedstrijd te voorspellen. Dit gaat gepaard met enorm veel enthousiasme, indien men goed heeft gewed op een wedstrijd en heeft gewonnen. Ik zal wekelijks tips geven op mijn Facebook pagina. Ik kijk uit naar een spannende ontknoping van de Europese voetbalcompetities."

Ruud Gullit voegt zich, als nieuwe BetClic ambassadeur, bij bekende voetballers in andere Betclic markten zoals Marcel Desailly in Frankrijk, Arrigo Sacchi in Italië en Dan Petrescu in Roemenië. "Sacchi was mijn coach bij Milaan toen we de Champions League twee keer wonnen. Met Desailly en Petrescu heb ik later gespeeld bij Chelsea, dus ik voel me thuis bij mijn nieuwe team", aldus Gullit, die 66 keer uitkwam voor het Nederlands elftal en 16 keer scoorde.

BetClic werd in 2005 opgericht, is uitgegroeid tot één van Europa's online gaming merken en is hiermee het vlaggenschip geworden van de BetClic Everest Group. De samenwerking met Ruud Gullit begint 1 maart 2011, dezelfde dag dat Chelsea tegen Manchester United speelt in de Premier League. "Ik hoop natuurlijk dat Chelsea wint", zegt Gullit, die nog steeds zijn blauwe hart bij zich draagt na drie jaar bij de Londense club.

Tipbet
NEO.bet
Bet777
BetFirst