Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

UnibetWedbedrijven Unibet en De Lotto hebben een schikking getroffen na een jarenlang juridisch conflict. Tijdens dit jarenlange juridisch gevecht probeerde De Lotto de online bookmaker te weren van de Nederlandse markt met een torenhoge boete voor iedere dag dat het bedrijf zich hier niet aan zou committeren.

De schikking houdt in dat Unibet eenmalig £1,15 (€1,4 miljoen) overmaakt aan de goede doelen van De Lotto. Het bericht over de schikking werd naar buiten gebracht tijdens de presentatie van de jaarcijfers over 2013.

Het aan de Zweedse beurs genoteerde gaming bedrijf maakte een recordomzet van £234,7 miljoen (€282 miljoen) bekend. De nettowinst over het afgelopen boekjaar bedroeg £40,1 miljoen (€48,2 miljoen).

Een opvallend bericht naar de aanloop van de regulering van de Nederlandse gokmakrt in 2015. De regering is van plan om volgend jaar het huidige kansspelbeleid te moderniseren en daarmee ook andere, buitenlandse aanbieders mee te laten dingen naar een vergunning voor het aanbieden van online kansspelen.

Tipbet
NEO.bet
Bet777
BetFirst