Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

BookmakerSportingBet heeft de financiële resultaten van het vierde kwartaal, dat doorliep tot en met juli, gepubliceerd. Het in Londen gevestigde bedrijf verklaarde dat de kwartaalcijfers in overeenstemming zijn met de door het management gestelde verwachtingen. De volledige financiële jaarcijfers worden gepubliceerd op 6 oktober.

SportingBet

Mede dankzij de goede resultaten van het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika, waarbij een aantal favorieten landen de gunstige quotes niet konden waarmaken en het grote aantal lage scores tijdens het afgelopen WK, zijn de resultaten van het vierde kwartaal positief uitgevallen.

Meer dan 50 miljoen pond werd ingezet op WK-wedstrijden, waarvan 65 procent op een totale marge van meer dan 17 procent zat. De sterke prestaties tijdens het WK in het vierde kwartaal onderschrijven de bedrijfsresultaten. De raad van bestuur is ervan overtuigd dat SportingBet zal voldoen aan verwachtingen van het management voor het volgonde begrotingsjaar net zoals afgelopen jaar, zo is terug te lezen in het verslag van SportingBet.

Tipbet
NEO.bet
Bet777
BetFirst