Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

UnibetStandard Luik heeft een overeenkomst gesloten met online bookmaker Unibet. Sinds Unibet een officiele vergunning heeft voor de Belgische markt heeft het online bookmakerskantoor overeenkomsten afgesloten met Antwerp, Beerschot en Cercle Brugge.

Door deze nieuwe overeenkomst mag Unibet zich "official betting partner" van Standard noemen. Het logo van Unibet zal terug te zien zijn op alle communicatiedragers van de club. Daarnaast zal tijdens de wedstrijden van Standaard het logo op de reclameborden rond het veld te zien zijn.

Country Manager Dennis Mariƫn over de deal met de club uit Luik: "Standard is een bijzondere club binnen het Belgische voetbal", ze hebben de grootste en fanatiekste supportersschare van Belgie en wat het nog interessanter maakt, deze fans zijn verspreid over het hele land."

"Nu we op een prominente plaats aanwezig kunnen in het zuiden van het land, betekent dit voor Unibet mooie groeimogelijkheden en levert het ook in Vlaanderen nog een mooie extra zichtbaarheid op".

Tipbet
NEO.bet
Bet777
BetFirst