Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

De populaire Zweedse bookmaker Unibet is per direct de nieuwe hoofdsponsor van de Spaanse voetbalclub Valencia. Het nieuwe shirt met hierop het Unibet logo werd onlangs officieel gepresenteerd.

Naast de shirtsponsoring zal Unibet ook het recht verkrijgen op reclame voor zowel binnen als buiten het stadion van Valencia. Tevens zal Unibet zich ook gaan focussen op online adverteren en diverse evenementen van en voor de supporters ondersteunen. De totale waarde van de sponsorovereenkomst bedraagt 5 miljoen euro op basis van een volledig seizoen.

UnibetUnibet; "Uiteraard zijn wij zeer blij dat wij deze deal hebben kunnen sluiten met één van de beste clubs in Europa", "De overeenkomst geldt tot het einde van dit seizoen, maar ook de komende twee seizoenen willen we met Valencia een sponsorpartnership aangaan. Dergelijke overeenkomsten willen we ook graag in Nederland afsluiten met eredivisieclubs. Maar de Nederlandse overheid hindert ons hierin. Dat is niet alleen jammer voor ons, maar ook voor de clubs.
Deze missen inkomsten waarmee ze zich op alle fronten zouden kunnen versterken."

"Valencia draait al heel goed, maar we hopen met onze ondersteuning de club naar een nog hoger niveau te tillen. De ingrediënten voor structureel succes zijn absoluut aanwezig." In de Spaanse competitie doet Valencia, met ex-Ajacied Hedwiges Maduro binnen de gelederen, nog volop mee voor het Spaanse kampioenschap.

NetBet
Tipbet
NEO.bet
Bet777
BetFirst