Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

unibet-deal-met-nordic-betting-afgerondUnibet heeft twee 3-jarige sponsorovereenkomsten getekend met de Deense voetbalclubs FC Kopenhagen en FC Midtjylland. De clubs staan momenteel 1e en 3e in de Deense Superliga. De Zweedse online bookmaker Unibet zal de komende drie seizoenen als exclusieve wedpartner voor beide clubs gaan optreden. Met deze overeenkomst zal Unibet als sponsor te zien zijn in het Parken stadion van FC Kopenhagen en de MCH Arena in Herning.

"Unibet wil haar marktaandeel in Denemarken vergroten, dus we zijn zeer verheugd om met twee van de meest ambitieuze clubs in Denemarken een samenwerking te kunnen afsluiten" aldus de General Manager van Unibet Denemarken Kim Olesen.

"Het ambitieniveau bij FC Kopenhagen en FC Midtjylland sluit goed aan bij de gedachten die we hebben over onze eigen ambities in de Deense online gaming markt. Unibet wil de beste online bookmaker in Denemarken zijn en de samenwerking met FC Kopenhagen en FC Midtjylland ondersteunt onze ambitie en inzet op de Deense markt.

Anders Hørsholt, CEO van F.C. Kopenhagen zegt: "Het is met groot genoegen dat we deze historische sponsorovereenkomst met Unibet kunnen presenteren. Unibet heeft een bijzondere belangstelling en inzet voor de sponsoring naar onze fans, zowel op als tussen de wedstrijddagen door kijken we uit naar onze samenwerking en zijn we zelfverzekerd dat de sponsoring zal van groot nut zal zijn voor Unibet, FC Kopenhagen en onze fans."

Tipbet
NEO.bet
Bet777
BetFirst