Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

InterwettenOnline bookmaker Interwetten, één van de pioniers op het gebied van online sportweddenschappen, heeft haar website geheel vernieuwd. De meest in het oog springende wijziging is de totaal vernieuwde pagina voor live weddenschappen.

De aanpassingen maken de nieuwe website overzichterlijker, frisser en gebruikersvriendelijker. Niet alleen het uiterlijk is veranderd, ook zijn er op technisch gebied (algehele prestaties en snelheid) enkele verbeteringen doorgevoerd. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe functies ingebouwd voor online weddenschappen.

Makkelijker en sneller
Voor spelers is het nu een stuk gemakkelijker en sneller om het aanbod aan weddenschappen op te vragen. Het uploaden van de gegevens gaat vele malen sneller waardoor weddenschappen sneller geplaatst kunnen geworden. "Onze ambitie is om onze klanten het best mogelijke aanbod te bieden. Onze nieuwe website bewijst ons succes en stelt nieuwe normen aan de gehele markt voor online weddenschappen" aldus een enthousiaste Werner Becher, woordvoerder van Interwetten.

Live Match - Tracker
Het live weddenschappen gedeelte van de site is opnieuw ontworpen vanaf nul. Dankzij de Live Match - Tracker, die de belangrijkste gebeurtenissen tijdens de wedstrijd op de grafische wijze weergeeft, onderscheid Interwetten zich duidelijk van andere online bookmakers. Voor het live aanbod geldt ook dat de uitgebreide verscheidenheid aan inzetmogelijkheden duidelijker gepresenteerd worden dan voorheen.

Mobiel aanbod
Ook het mobiele platform van Interwetten is verbeterd. Vanaf heden is het gehele programma met weddenschappen ook beschikbaar voor smartphones en tablets, inclusief alle live weddenschappen.

Al met al zijn deze wijzigingen zeker de moeite waard om de website van Interwetten eens te bezoeken. Wil je maximaal profiteren van wat Interwetten vanaf nu te bieden heeft, dan kun je je hier aanmelden op de vernieuwde website.

Heb je nog geen account bij Interwetten, dan ontvang je bovendien een welkomstbonus die oploopt tot maximaal €100!
Tipbet
NEO.bet
Bet777
BetFirst