Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

BetVictor.comWereldwijde online gaming aanbieder Victor Chandler International Limited heeft de naamswijziging van VictorChandler.com naar BetVictor.com afgerond.

Victor Chandler International verklaart dat BetVictor.com al met succes draait in heel Europa en de beslissing om de naamswijziging ook op de eigen markt in het Verenigd Koninkrijk door te voeren was dan ook snel genomen.

"Victor Chandler International heeft een rijke geschiedenis in het Verenigd Koninkrijk van een klein familiebedrijf tot een van de sterkste onafhankelijke sport en gaming bedrijven in de wereld", aldus een verklaring van Victor Chandler International.

De online bookmaker verklaarde dat BetVictor.com "een frisse en spannende look-and-feel" heeft gekregen dat ontworpen is om klanten aantrekkelijker online aanbod van weddenschappen te bieden. Daarnaast is de website gebruikersvriendelijker geworden en heeft het een verbeterde functionaliteit gekregen om de voortdurende reeks van grote sportweddenschappen over een groot aantal sportevenementen aan te kunnen bieden.

"Als bedrijf zijn wij altijd innovatief bezig met de uitbreiding van ons merk in nieuwe markten," zegt eigenaar Victor Chandler, voorzitter van het in Gibraltar gevestigde Victor Chandler International. "Het Verenigd Koninkrijk blijft de spil van onze online activiteiten en het is volkomen logisch dat wij hier dezelfde merknaam gebruiken als in het buitenland. Persoonlijk garandeer ik dat we zullen doorgaan met onze uitstekend aanbod van sportweddenschappen".

Tipbet
NEO.bet
Bet777
BetFirst