Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

IntertopsHet WK 2018 in Rusland gaat binnenkort van start en bookmaker Intertops staat ​​klaar voor de aftrap met een groot aantal aantrekkelijke toernooipromoties.

Ben je nog niet bekend met Intertops dan zijn deze WK acties een mooie gelegenheid om kennis te maken deze online bookmaker.

Hieronder een overzicht van de verschillende promoties en bonussen:

$100.000 World Cup Bracket
Geef je voorspellingen van alle 64 WK-wedstrijden en win de hoofdprijs van $100.000! Doe mee met de voetbalpool van Intertops en geef voor alle wedstrijden een toto-uitslag op en voorspel de knock-out-fases. Degene die alles goed heeft wint de hoofdprijs. Heeft niemand alle voorspellingen goed dan krijgt de top 20 een evenredig deel uit de $10.000 prijzenpot.

$ 250 Wereldbeker Stortingsbonus
Nieuwe klanten van Intertops kunnen naast de huidige welkomstbonus aanspraak maken op de grootste stortingsbonus ooit bij Intertops. Maak je een storting naar je spelersaccount tussen 28 mei en 28 juni 2018 dan ligt er nog eens $250 voor het grijpen tijdens deze WK-actie. Dit geldt natuurlijk ook voor bestaande spelers.

$ 500 Groepswinnaar Parlay-weddenschap
Voorspel de correcte winnaars van de groepsfases in een parlay-weddenschap en profiteer van $500 extra in je spelersaccount om in te zetten tijdens de knock-out-fases van het WK in Rusland.

WK Doelpuntenmaker Boost
Als je juiste 'Eerste doelpuntenmaker' opnieuw scoort in dezelfde wedstrijd, verdubbeld je winst. Scoort hij drie keer, dan krijg je drie keer je winst!

No-Score Geld Terug
Wordt er tijdens een WK-wedstrijd niet gescoord (reguliere speeltijd) en je hebt ingezet op deze wedstrijd, dan heb je nog steeds een reden om iets te vieren, want Intertops betaald je tot $25 terug in de vorm van een gratis weddenschap. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je minimale inzet dan echter ook $25 zijn geweest.

Meld je aan bij Intertops en profiteer van deze acties tijdens het WK


Tipbet
NEO.bet
Bet777
BetFirst