UEFA Europa Conference League Odds

Wat zijn de actuele odds van de bookmakers voor de eerstvolgende wedstrijden in de UEFA Conference League? We houden deze Conference League odds zoveel mogelijk voor je up to date. Klik op één van de onderstaande wedstrijden om direct meer odds te zien.

Vind de beste odds voor de Conference League

Naast de UEFA Champions League en de UEFA Europa League is er vanaf het seizoen 2021/2022 een nieuwe Europese competitie in het leven geroepen; de UEFA Europa Conference League. Afgekort de Conference League. Een jaarlijkse Europese competitie waarin we voornamelijk de kleinere Europese clubs zullen tegenkomen.

Het idee achter deze nieuwe Europese competitie is om meer clubs uit meer landen de kans te geven Europees voetbal te spelen. De winnaar plaatst zich automatisch voor de Europa League, tenzij de club zich weet te kwalificeren voor de Champions League.

Wat wedden op de Conference League interessant maakt is de verscheidenheid aan teams die deelnemen aan het toernooi. Hierbij geldt eigenlijk hetzelfde als voor de Europa League. Clubs uit bekende en minder bekende competities zoals de Serie A, de eredivisie, La Liga en Bundesliga nemen deel aan deze competitie.

Het internationale karakter van de Conference League betekent ook dat de wedstrijden op verschillende tijdstippen beginnen. Goed nieuws voor iedereen die houdt van wedden op voetbal. In plaats van de groepswedstrijden tegelijk te volgen, worden de donderdagen gespreid over de middag en avond, zodat je van meerdere wedstrijden kunt genieten.

Natuurlijk wil je ook in deze competitie het maximale uit je weddenschappen halen. Dat begint met het selecteren van de beste odds. Ons overzicht van odds hierboven kan je daarbij helpen.

Standaard zie je de odds voor wedstrijden bij een thuisoverwinning, gelijkspel of uitoverwinning (1x2). Wil je meer Conference League odds zien, selecteer dan een wedstrijd naar keuze. Je krijgt vervolgens meerdere markten te zien en de daarbij behorende odds van de bookmaker.

Lees daarnaast ook eens onze Conference League voorbeschouwingen. Wekelijks nemen we wedstrijden van de Nederlandse clubs in deze competitie onder de loep.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account