Eerste Divisie Odds

Wat zijn de actuele odds van de bookmakers voor de eerstvolgende wedstrijden in de eerste divisie? We houden de eerste divisie odds zoveel mogelijk voor je up to date. Klik op één van de onderstaande wedstrijden om direct meer odds te zien.

Vind de beste odds voor de eerste divisie

Wedden op wedstrijden in de eerste divisie (officieel de Keuken Kampioen Divisie, naar de hoofdsponsor Keuken Kampioen) is niet voor iedere gokker weggelegd. Iedere week zijn er genoeg wedstrijden aan te wijzen waar het echt alle kanten op kan gaan en beide ploegen evenveel kansen lijken te hebben op een overwinning.

De eerste divisie is een mengelmoes van degradanten, beloftenteams en oudgedienden, clubs die gedoemd lijken voor eeuwig in deze competitie te moeten uitkomen. Dit maakt de op één na belangrijkste voetbalcompetitie in ons land tegelijkertijd ook weer zo aantrekkelijk. Zelden is makkelijk te voorspellen welke kant het op gaat.

Niet zomaar je emoties volgen dus als je wilt wedden op de eerste divisie. Wij raden aan altijd gedegen onderzoek te doen. Bekijk de statistieken van beide teams, wie is er in vorm en wie niet? Zijn er spelers geblesseerd of geschorst die vaak het verschil kunnen maken?

Kijk tenslotte ook altijd naar de odds van de bookmakers. Zitten er grote verschillen tussen of juist niet? Niet voor niets stemmen de bookmakers de odds altijd zodanig af dat het eindresultaat voor hun niet van belang is.

Dankzij bovenstaand overzicht met eerste divisie odds maken we het selecteren van de beste odds voor je weddenschap een stuk gemakkelijker.

Selecteer een wedstrijd naar keuze om naar de live score pagina van de desbetreffende wedstrijd te gaan. Hier vind je ook de odds van een aantal andere interessante markten. Selecteer een bookmaker om alle odds en alle markten per wedstrijd te bekijken.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account