UEFA Europa League Odds

Wat zijn de actuele odds van de bookmakers voor de eerstvolgende wedstrijden in de UEFA Europa League? We houden deze Europa League odds zoveel mogelijk voor je up to date. Klik op één van de onderstaande wedstrijden om direct meer odds te zien.

Vind de beste odds voor de Europa League

Elk seizoen weer strijden grote en kleine clubs uit Europa in de Europa League. Deze Europese competitie vindt plaats op donderdagavond. In de groepsfase zijn er maar liefst 24 wedstrijden per week. Dat betekent heel veel voetbal maar ook heel veel weddenschappen. Bekijk daarom wekelijks ons overzicht met Europa League odds van de meest actuele wedstrijden in de Europa League.

Wat wedden op de Europa League interessant maakt zijn de verschillende teams die deelnemen aan het toernooi. Clubs uit de Premier League, Serie A, La Liga en Bundesliga spelen in deze competitie, evenals clubs uit Denemarken, Nederland, Portugal en Zwitserland.

Het internationale karakter van de Europa League betekent ook dat de wedstrijden op verschillende tijdstippen beginnen. Goed nieuws voor iedereen die houdt van voetbalweddenschappen. In plaats van de groepswedstrijden tegelijk te volgen, worden de donderdagen gespreid over de middag en avond, zodat je van meerdere wedstrijden kunt genieten.

Natuurlijk wil je ook in deze competitie het maximale uit je weddenschappen halen. Dat begint met het selecteren van de beste odds. Ons overzicht hierboven helpt je daarbij.

Standaard zie je de odds voor wedstrijden bij een thuisoverwinning, gelijkspel of uitoverwinning. Wil je meer Europa League odds zien, selecteer dan een wedstrijd naar keuze. Je krijgt vervolgens meerdere markten te zien en de daarbijhorende odds van de bookmaker.

Lees daarnaast ook eens onze Europa League voorbeschouwingen. Wekelijks nemen we wedstrijden van de Nederlandse clubs in deze competitie onder de loep.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account