KNVB Beker Odds

Benieuwd naar de meest recente odds van de bookmakers voor de eerstvolgende wedstrijden in de KNVB Beker? We houden de odds van de bekerwedstrijden zoveel mogelijk voor je up to date. Klik op één van de onderstaande wedstrijden om direct meer odds te zien.

Vind de beste odds voor de KNVB Beker

Wedden op wedstrijden KNVB Beker lijkt op het eerste gezicht misschien niet al te ingewikkeld en misschien wel zelf winstgevend. Maar niets is minder waar. Wedstrijden in deze oudste nog bestaande voetbalcompetitie van Nederland kunnen echt alle kanten op. Zeker in de vroege rondes van dit toernooi verrassen de amateurs de profs met enige regelmaat. Of misschien kunnen we beter zeggen; onderschatten de profs de amateurs met enige regelmaat.

KNVB bekerwedstrijden worden afgewerkt volgens het knock-outsysteem. Dat wil zeggen dat een gelijkspel net iets vaker tot de mogelijkheden behoort. Zeker in de late fase van dit toernooi waarbij er na verlenging via penalties uiteindelijk beslist wordt wie er doorgaat naar een volgende ronde.

Niet zomaar inzetten dus als je wilt wedden op de KNVB Beker. Wij raden aan altijd gedegen onderzoek te doen. Bekijk de statistieken van beide teams, wie is er in vorm en wie niet? Zijn er spelers geblesseerd of geschorst? En speelde beide teams eerder tegen elkaar in de competitie?

De KNB Beker wordt gesponsord door TOTO Sport. Om die reden wordt dit toernooi ook wel de TOTO KNVB Beker genoemd.

Wil je inzetten op wedstrijden uit dit toernooi kijk dan naar de noteringen van de bookmakers. Zitten er grote verschillen tussen of juist niet? Niet voor niets stemmen wedkantoren hun odds altijd zodanig af dat het eindresultaat voor hun niet van belang is.

Selecteer een wedstrijd naar keuze om naar de live score pagina van de desbetreffende wedstrijd te gaan. Hier vind je ook de odds van een aantal andere interessante markten. Selecteer een bookmaker om alle odds en alle markten per wedstrijd te bekijken.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account