Premier League Odds

Nieuwsgierig naar de actuele odds van de bookmakers voor de eerstvolgende wedstrijden in de Engelse Premier League? We houden deze Premier League odds zoveel mogelijk voor je up to date. Klik op één van de onderstaande wedstrijden om direct meer odds te zien.

Vind de beste odds voor de Premier League

De Premier League is de hoogste divisie van het Engelse profvoetbal en bestaat sinds 1992. Het is een van de populairste voetbalcompetities ter wereld. Er spelen 20 teams in deze competitie waardoor er in totaal 38 wedstrijden worden gespeeld per seizoen. Aan het einde van het seizoen kwalificeert de top vier zich voor de UEFA Champions League.

De winnaar van de FA Cup als ook de nummer vijf van de competitie speelt het seizoen erop in de Europa League. De winnaar van de League Cup speelt eerst een kwalificatieronde in de Europa League.

Zoals de meeste grote Europese competities is ook de Premier League geen makkelijk te voorspellen competitie. Een groot aantal teams is gewaagd aan elkaar en daarnaast kunnen ook de gepromoveerde clubs regelmatig voor een verrassing zorgen.

Dankzij de bovenstaande odds van de wedstrijden in de Premier League maken we het je ieder geval een stukje makkelijker. Wil je op zeker spelen volg dan de bookmakers. Niet voor niks zijn hun odds zoveel mogelijk afgestemd op de kansen van beide teams.

Klik op een wedstrijd in het overzicht om naar de wedstrijdpagina van het desbetreffende duel te gaan. Hier vind je naast de odds van 1x2 weddenschappen ook noteringen van een aantal andere interessante inzetmogelijkheden.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account