24Bettle homepage

24Bettle

24Bettle richt zich op de recreatieve speler die naast het plaatsen van sportweddenschappen ook rekening houdt met een goede bonus en gemiddelde odds. Sinds januari 2016 online en met een vergunning afgegeven door de Malta Gaming Authority (MGA) heeft deze bookmaker als doel de recreatieve speler naar zich toe te trekken.

Een goede uitgangspositie dus maar is dit ook voldoende om je aan te melden bij deze online bookmaker? In deze review nemen we 24Bettle onder de loep.

Weddenschappen

Het 24Bettle sportsbook geeft je toegang tot weddenschappen op reguliere sporten en op een reeks onbekendere sporten, e-sports en evenementen. In totaal kun je inzetten op meer dan 35 verschillende sporten zoals voetbal, basketbal, tennis, volleybal, handbal, honkbal, ijshockey en atletiek om er maar een paar te noemen.

Voetbal is natuurlijk het populairst met meer dan 1000 wedstrijden waarop wereldwijd kan worden ingezet. Dit is inclusief weddenschappen op damesvoetbal. Zoals bij de meeste bookmakers die e-sport weddenschappen aanbieden, zijn de games om op te wedden de gebruikelijke zoals; Counter Strike, Dota 2, Overwatch, Rainbow Six, Starcraft en League of Legends.

De live in play-opties zijn ook goed vertegenwoordigd met een duidelijke selectie van wedstrijden die worden aangeboden om live op te wedden. 24Bettle heeft de mogelijkheid tot een cash out. Wil je je winst pakken en niet langer wachten op het laatste fluitsignaal, dan kun je gebruik maken van deze mogelijkheid. Dat een cash out niet altijd de optie is kun je hier teruglezen.

De odds die je krijgt aangeboden zijn vergelijkbaar met andere bookmakers zoals b-Bets en liggen meestal net iets lager dan de grote bookmakers. Toch zitten er ook hier soms interessante uitschieters tussen. met name binnen het Europese basketbal.

Inzet

De minimale inzet om een weddenschap te kunnen afsluiten is €0,50.

Stortingen

Bij het storten van geld naar je spelersaccount kun je gebruik maken van diverse betaalopties zoals Trustly, Mastercard/Visa, Neteller, Skrill, Paysafecard of een bankoverschrijving. Het minimale stortingsbedrag voor alle betaalopties is €10. Na je storting kun je direct een weddenschap plaatsen.

24Bettle Uitbetalingen

Om voor een uitbetaling in aanmerking te komen moet je account, zoals bij alle aanbieders van sportweddenschappen, eerst geverifieerd zijn. Zorg er zelf altijd voor dat je account geverifieerd is voordat je een uitbetaling in gang zet. Dat voorkomt vertragingen.

Meestal staat je geld binnen 48 uur op je rekening met uitzondering van de e-wallets Neteller en Skrill. Kies je deze optie dan duurt het hooguit een paar uur. Het minimale uitbetalingsbedrag is €20.

Klantenservice

24Bettle kun je bereiken op twee manieren; via de e-mail (support@) of via de live chat optie op de website. Deze live chat is bereikbaar van 09:00 - 00:00 (CEST). Voor de VIP-spelers is er telefonische ondersteuning. Op de website vind je een speciale pagina met de meest gestelde vragen en antwoorden.

24Bettle Bonus

Nieuwe spelers krijgen een welkomstbonus van 100% bovenop de eerste storing. Deze bonus geldt voor elk bedrag tussen de €10 en €100. De welkomstbonus mag maar 1x geclaimd worden. Wil je de bonus laten uitbetalen dan zul je deze, inclusief het bedrag wat je gestort hebt, wel eerst 8x rond moeten spelen tegen odds van 1,8 of hoger en in combo's van minimaal drie wedstrijden.

Je kunt er voor kiezen om deze bonusvoorwaarden afkopen. Stel je hebt €50 gestort en ook €50 bonus gekregen en deze al 6x (is 75%) rondgespeeld, kun je een uitbetaling ontvangen voor 75% van je saldo. De rest van de bonus koop je daarmee dus af.

Conclusie

24Bettle is een eenvoudige maar tegelijk ook een prima bookmaker, met een aantrekkelijke bonus voor nieuwe spelers. Ben je een recreatieve speler dan zullen de odds en de gebruikersvriendelijkheid van het sportsbook je over de streep kunnen trekken. Hoewel er geen mobiele app is kan de mobiele versie prima gebruikt worden op alle iOS- en Android-apparaten.

We zien nog wel wat ruimte voor verbetering wat betreft het aanbod van Asian Handicap weddenschappen. Deze mogen zeker nog verder uitgebreid worden. Komt er in de toekomst een mobiele app en gaan de odds nog wat verder omhoog, dan verwachten we dat de grote online wedkantoren er in 24Bettle een serieuze concurrent bij zullen krijgen.

Info

  • Licentie: Malta
  • Online sinds: 2016

Voordelen

  • ✅ Cash Out optie
  • ✅ Snelle website
  • ✅ Snel storten via Trustly

Nadelen

  • ❌ Weinig Asian handicaps
  • ❌ Geen mobiele app
24Bettle
0
Shares