Facebook Login
De holding van 888.com (888 Holdings PLC) is sinds september 2005 genoteerd aan de London Stock Exchange en met als missie de marktleider worden in de wereldwijde online gaming industrie. Deze online aanbieder van sportweddenschappen, casino en poker is al enige jaren niet meer weg te denken in de online gaming markt. De holding beschikt over een vergunning voor het aanbieden van online kansspelen afgegeven door de autoriteiten van Gibraltar aan Cassava Enterprises (Gibraltar) Limited welke 888.com beheert.

Direct naar de website van 888.com

WEDDENSCHAPPEN
Het sportweddenschappen gedeelte van 888.com biedt weddenschappen op alle topsportevenementen. Uiteraard zijn alle grote voetbalcompetities vertegenwoordigd maar als je eens iets anders wilt dan is daar ook bijvoorbeeld de Indiase Premier League. Bijzonder handig is de zgn. Short Priced Favourites Market, een compleet overzicht van alle populaire weddenschappen op de korte termijn. Een zekere tijdsbesparing voor de multi-bet/all-up speler.

Live Betting is een ander boeiend aspect van 888.com. Snel toeslaan is hierbij van groot belang! Spelers kunnen de verliezen beperken door een deel van hun inzet tijdens het live evenement, te laten uitbetalen of nog voor het einde van de wedstrijd hun winsten te verzilveren.

INZET
De minimum inzet bij 888.com is €0,10 voor de meeste weddenschappen.

STORTINGEN
Spelers kunnen, na registratie, geld op hun spelersaccount storten per creditcard (Euro /Mastercard, Visa), E-Wallets (Paypal, NETeller, Skrill/Moneybookers, enz.), bankoverschrijving of prepaid kaart (Ukash). Het minimum bedrag voor een storting is afhankelijk van de gekozen optie en kan al vanaf $15.

BETALINGEN
Spelers kunnen een verzoek tot uitbetaling van hun winst doen op elk gewenst niveau. Betalingsverzoeken worden verwerkt drie werkdagen na de datum van aanvraag. Uitbetalingen voor Gold VIP leden worden verwerkt, één werkdag na datum van aanvraag.

CUSTOMER SERVICE
De klanten service van 888.com kan bereikt worden door 24/7 via live chat, een gratis 0800 telefoonnummer (zie 888.com website) of het invullen van een "Stel uw vraag" formulier.

BONUS
Nieuwe spelers kunnen een diverse welkomstbonus tegemoet zien bij de verschillende platforms van 888.com. Zo is er een welkomstbonus van € 50 voor het Sportsbook gedeelte. Regelmatig zijn er nieuwe bonussen voor bestaande spelers, meer informatie hierover is terug te vinden op de website.

CONCLUSIE
Helaas is het sportweddenschappen gedeelte van 888.com niet in de Nederlandse taal beschikbaar maar het aantal internationale prijzen dat 888.com vanuit de gaming industrie heeft ontvangen de afgelopen jaren, getuigd dat men door de markt en haar spelers wordt gewaardeerd. De professionaliteit is terug te vinden binnen alle onderdelen van 888.com of dit nu het 888sports.com gedeelte betreft, de bingo mogelijkheden van 888ladies.com of de pokersite Pacific Poker. Wil je eens iets anders dan de Nederlandstalige aanbieders van sportweddenschappen en toch inzetmogelijkheden op een zo breed mogelijk vlak dan is 888.com zeker een aanrader!

Direct naar de website van 888.com

888.com