Facebook Login
Let op: Bet24 is overgenomen door Unibet. Zie ook Unibet neemt Bet24 over.

Bet24 is opgericht in 2001 en sinds 2006 een onderdeel van Modern Times Group. MTG is voor 90% eigenaar van Bet24 en tevens de grootste aanbieder van zowel gratis als pay-per-view TV in Scandinavië en de Baltische staten, met meer dan 50 TV kanalen. Bet24 beschikt over zowel een online gambling vergunning uitgegeven door Malta als een vergunning uitgegeven door het Verenigd Koninkrijk. Bet24 heeft klanten in meer dan 70 landen en is de officiële shirt sponsor van Blackburn Rovers FC in de Engelse Premier League.

WEDDENSCHAPPEN
Het aanbod van Bet24 bestaat uit sportweddenschappen, live betting, poker en een online casino. Naast de bekende Europese voetbalcompetities, kun je ook weddenschappen afsluiten op de Argentijnse, Braziliaanse en Amerikaanse voetbalcompetities. Ook andere sporten zoals tennis, rugby, cricket, boksen, darts, honkbal, golf of zelfs hondenrennen behoren tot het aanbod van Bet24. Daarnaast kun je ook weddenschappen afsluiten op diverse evenementen. Bet24 heeft hiernaast ook nog een eigen lotto waarvan elke vrijdag live een trekking wordt gedaan.

INZET
De minimale inzet per weddenschap is bij Bet24 1 EUR.

STORTINGEN
Bij Bet24 kun je op verschillende manieren geld overmaken naar je spelersaccount, zo kun je kiezen uit het overmaken van geld via de creditcard (Visa, Euro/Mastercard), UK Maestro, Solo&Switch, Neteller en Skrill/Moneybookers of gewoon een bankoverschrijving. Het minimale bedrag voor een overschrijving van creditcard is 15 EUR.

BETALINGEN
Het uitbetalen van je gewonnen tegoeden van Bet24 naar je bankrekening kan op elk gewenst moment uitgevoerd worden. Voor het overmaken van geld naar je creditcard of bank zijn minimale kosten verbonden, dit is overigens bij bijna elke bookmaker het geval. Het overboeken naar Skrill, NETeller of Click2Pay is uiteraard gratis. Het overmaken van geld naar je creditcard neemt 4 tot 6 werkdagen werkdagen in beslag.

CUSTOMER SERVICE
Bet24 heeft haar eigen klantenondersteuning welke elke dag geopend is van 09.00 uur tot 22.00 uur. De klantenondersteuning is te bereiken via de email of via een (gratis) telefoonnummer. De ondersteuning is in de Engelse taal.

BONUS
Bet24 heeft regelmatig diverse bonussen voor zowel nieuwe klanten als bestaande klanten. Indien je een nieuwe account opent bij Bet24 voor het afsluiten van sportweddenschappen dan kun je een bonus van €35 tegemoet zien. Open je een nieuwe account bij Bet24 om poker te spelen dan stelt men een bonus van maar liefst maximaal $600 in het vooruitzicht. Lees wel altijd even de voorwaarden voordat je besluit je aan te melden bij een bookmaker.

CONCLUSIE
Bet24 is een goede bookmaker die aan alle beginselen van het aanbieden van sportweddenschappen voldoet. De quotes op wedstrijden bij Bet24 zijn van een degelijk niveau en het verdient zeker de aanbeveling om altijd even een vergelijking te doen bij deze bookmaker ten opzichte van andere bookmakers als je een weddenschap wilt afsluiten. De website van Bet24 is gedeeltelijk in de Nederlandse taal en is overzichtelijk van opzet. Wacht niet langer en oordeel zelf door te kijken op de website van Bet24.