Bet777 homepage

Bet777

Bet777 is een nieuwe bookmaker welke hard op weg is om de grootste online bookmaker van de Belgische markt te worden.

De nieuwe Bet777 website is in 2015 gelanceerd en is de online exploitatie van het Casino van Spa. In 2015 verkreeg het bedrijf een licentie van de Belgische Kansspelcommissie voor de online exploitatie van sportweddenschappen.

De officiële F+ vergunning van Bet 777 is F+117638. Tevens werd Bet777 in dat jaar sponsor van Sporting Charleroi, de Belgische voetbalclub uit Charleroi.

Weddenschappen

Spelers kunnen inzetten op een overvloed aan sporten zoals voetbal, basketbal en tennis en kiezen uit een breed scala van weddenschappen, waaronder pre-match en in-play. Met een uitbetalingspercentage van maar liefst 98,3% kunnen spelers inzetten tussen €1 en €1.000 op enkelvoudige, combi en systeemweddenschappen zodat ze volledige controle hebben over hun eigen wedbriefje.

Inzet

De minimale inzet voor enkelvoudige weddenschappen bedraagt €0,07 en de minimum inzet voor gecombineerde en systeemweddenschappen bedraagt €0,10.

Stortingen

Een storting maken is eenvoudig en veilig en Bet777 biedt een ruim aanbod van betrouwbare online betaalmethoden waaronder naast de gebruikelijke creditcard betaling ook Bancontact (Mister Cash), HiPay, Paysafecard, Neteller, Ticket Premium, Paypal, Skrill en natuurlijk Bancontact.

Bet777 Uitbetalingen

Een uitbetaling aanvragen is simpel. De winst kan dezelfde dag dat de weddenschap is geplaatst nog worden overgemaakt naar een online betaalmethode naar keuze. Ook een bankoverschrijving behoort tot de mogelijkheden maar neemt wat meer tijd in beslag.

Klantenservice

Als spelers een vraag hebben, kunnen ze contact opnemen met de vriendelijke en efficiënte klantenservice. Deze probeert om binnen 30 minuten te antwoorden. Het team kan telefonisch, via e-mail of via een contactformulier benaderd worden (meer details hierover vind je op de website van Bet777.

Bet777 Bonus

Nieuwe spelers bij Bet777, kunnen onmiddellijk na registratie, een risicovrije inzet van €100 claimen. Daarnaast kan men van de gelegenheid gebruik maken om aan de dagelijkse wedstrijden deel te nemen waarbij je kans maakt op €50 iedere keer nadat je een storting hebt gemaakt.

Conclusie

Met promoties zoals bovenstaand, onderscheid deze bookmaker zich direct van de concurrentie. Ook de gebruiksvriendelijke website staat bezoekers toe om makkelijk naar het gewenste sportevenement te navigeren om vervolgens een weddenschap te plaatsen.

Bet777 heeft zich als doel gesteld om één van de beste online bookmakers te worden op de Belgische en Nederlandse markt. Of dat gaat lukken zal de toekomst moeten uitwijzen maar het is zeker de moeite waard om je aan te melden en de lucratieve bonus op te eisen.

Info

  • Licentie: België
  • Online sinds: 2015

Voordelen

  • ✅ Snelle klantenservice
  • ✅ Bets on Demand
  • ✅ Veel In-Play weddenschappen

Nadelen

  • ❌ Geen mobiele app
  • ❌ Niet beschikbaar voor Nederlandse spelers
Bet777
0
Shares