Bet90 Homepage

Bet90

  • Match header module: Select

Per 1 oktober 2021 is het niet langer toegestaan om als Nederlander te spelen bij Bet90 indien je ook woonachtig in Nederland bent. Deze bookmaker heeft namelijk (nog) geen vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit (Ksa). Wij weten op dit moment niet of Bet90 plannen heeft om een vergunning voor de Nederlandse markt aan te vragen.

Bet90 is een online bookmaker, welke in 2017 werd gelanceerd. De website wordt beheerd door het bedrijf Bet 90 Sports Limited, dat geregistreerd is onder de wetgeving van EU lidstaat Malta.

Bet90 is inmiddels een paar jaar actief op de markt van online weddenschappen en zeker de moeite waard om eens uit te proberen. Met een aanbod van meer dan 50 verschillende sporten valt er namelijk genoeg te kiezen bij deze bookmaker.

De activiteiten van Bet 90 Sports Limited worden gereguleerd door de Malta Gaming Authority (MGA) onder de volgende licentie: MGA/B2C/265/2014. Vergunningen uitgegeven door Malta staan garant voor een eerlijke, transparante spelervaring en voor de bescherming van online spelers.

Weddenschappen

Vanuit de lobby kun je een keuze maken uit verschillende sporten waaronder voetbal, tennis, golf, basketbal, volleybal, ijshockey, honkbal, boksen, rugby, cricket en nog veel meer. Minder bekende sporten komen ook ruim aan bod, zoals badminton, bandy, aussie rules, muay thai, schaken of tafeltennis.

Daarnaast is er ook nog keuze uit diverse eSports zoals Starcraft, FIFA of Dota 2 waarop je een weddenschap kunt plaatsen. In totaal zijn er gemiddeld ruim 1200 verschillende markten beschikbaar om op in te zetten, inclusief live wedden.

De interface is een typische bookmakerwebsite in Europese stijl. De website is vrij eenvoudig te gebruiken, dus zelfs als je een beginner bent, zou je geen problemen moeten ondervinden met het plaatsen van een weddenschap. De startpagina bestaat uit alle grote sporten, evenals het dagelijkse evenementengedeelte waar je alle sporten voor de desbetreffende dag kunt terugvinden, inclusief de Europese topcompetities.

Inzet

De minimale inzet voor een weddenschap bij Bet90 is € 1.

Stortingen

Met behulp van verschillende betalingsopties kunt je geld overmaken naar je spelersaccount. Het minimale bedrag dat je kunt overmaken bedraagt € 10. Je kunt je account opwaarderen via een creditcard (VISA/Mastercard), Skrill, Neteller, Paysafecard, Trustly, Maestro of een reguliere bankoverschrijving. Het maximale bedrag wat je, per dag, mag overmaken naar je spelersaccount is € 2.000.

Bet90 Uitbetalingen

Wil je een uitbetaling laten doen vanaf je spelersaccount dan moet het bedrag op je account minimaal €10 zijn. Er worden geen kosten in rekening gebracht bij uitbetalingen, echter er geldt wel een maximale opname limiet van € 2.000 per dag.

Voordat je een uitbetaling kunt krijgen moet je account eerst wel volledig zijn geverifieerd. Dit wil zeggen dat je ID-document moet zijn geüpload in je account. Ben je eenmaal geverifieerd, dan staat het uit te betalen bedrag tussen 1 en 3 dagen op je bankrekening.

Klantenservice

Bet90 beschikt over een prima klantenservice. Helaas is er geen telefoonnummer beschikbaar maar wel een live chat welke 24/7 te bereiken is. De groene button rechtsonder in het scherm brengt je direct in contact met iemand van de klantenservice. Als alternatief kun je ook en email sturen naar support[at]bet90.com.

Bet90 Bonus

Nieuwe Bet90 klanten ontvangen een exclusieve welkomstbonus na het openen van een account. Voer de bonuscode SWP100 in bij de eerste storting die je maakt naar je spelersaccount. Deze bonus is alleen geldig als je in het verleden nog geen geld naar je spelersaccount hebt overgemaakt. Om in aanmerking te komen voor de bonus, zet je het gestorte bedrag eenmalig in op een evenement met een minimale notering van 1,80. (Helaas is deze bonuscode momenteel niet geldig voor Nederlandse spelers)

Dit is een welkomstbonus dus kun je deze bonus slechts eenmaal gebruiken. Het minimum bedrag om je bonus te activeren is € 10. Lees alle voorwaarden over deze bonus op de website van Bet90.

Naast de welkomstbonus zijn er ook nog regelmatig andere interessante bonussen, waaronder de Daily Free Bet van € 5 en de Football Combo Booster. Bij die laatste krijg je een extra bonus bovenop de mogelijke winst uit je combo weddenschap. Naarmate je de combo weddenschap uitbreidt, gaat het percentage dat je aan extra cash ontvangt omhoog! De freebet ontvang je als je voor € 20 speelt in het Bet90 casino en is inzetbaar in het Virtual Sports gedeelte.

Conclusie

Of Bet90 op lange termijn kan concurreren met de echt grote jongens in de gokindustrie valt nog te bezien maar de ambitie is er. Ben je op zoek naar competitieve odds dan is Bet 90 een goede plek om te beginnen. Het ruime aanbod van sporten en evenementen is zeker de moeite waard.

Bovendien kun je profiteren van de verbeterde odds aanbieding voor combo's op voetbal en tennis. Dit, in combinatie met de gebruikersvriendelijke interface die het super eenvoudig maakt om een weddenschap te plaatsen, maakt dat Bet90 een goede optie is voor het plaatsen van je voetbalweddenschappen. Met name voor de recreatieve speler.

Claim een Free Bet

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account