Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

Betfirst HomepageBetfirst is dé nieuwe online bookmaker voor België. Sinds de legalisering van de online kanspelmarkt in België zijn er voor de Belgische spelers een hoop vertouwde bookmakerskantoren verdwenen maar deze nieuwe online bookmaker is een prima alternatief.

Betfirst.be is in het bezit van een Belgische kanspelvergunning en voldoet aan de regels van de Belgische overheid met betrekking tot online wedden en gokken.

Betfirst is onderdeel van Sagevas NV, gevestigd in Luik en beschikt over een F1 vergunning voor offline weddenschappen en F1+ vergunning voor online weddenschappen. (Registratienummer BE 832. Vergunningnummer FA1 16764)

Website van BetfirstBelgische bezoekers klik hier om de website van Betfirst te bezoeken

Weddenschappen
Betfirst.be biedt een zeer ruim aanbod van voetbalweddenschappen voor zowel binnen als buiten Europa. Alle belangrijke voetbalcompetities en de daarbij horende weddenschappen zijn direct zichtbaar vanaf het linkermenu de homepage. Op deze manier kun je eenvoudig door het grote aanbod van online weddenschappen zoeken naar je gewenste weddenschap.

Tevens zijn er vanaf de homepage diverse overzichten met populaire voetbalweddenschappen en de bijhorende noteringen zichtbaar. Klik op een dergelijk overzicht en je ziet direct alle mogelijke weddenschappen die bij de desbetreffende wedstrijd horen. Dit maakt het eenvoudig om direct een weddenschap af te sluiten. Naast weddenschappen op voetbal kun je bij Betfirst ook terecht voor het afsluiten van weddenschappen op boksen, volleybal, tennis, cricket en tal van andere sporten.
Inzet
De minimale inzet bedraagt €0,25. De maximale inzet hangt af van de gekozen weddenschap.
Stortingen
Nadat je bent ingelogd klik je op de button "Storten". Vervolgens kun je direct kiezen uit Bancontact, Hipay (meer dan 15 verschillende betaalmethodes), Belfius, Neteller, Paypal, Trustly, ING HomePay, Paysafecard, TicketPremium of een creditcard om geld over te maken naar je spelersaccount.
Betalingen
In je spelersaccount kun je kiezen voor de optie "Kassa". Kies vervolgens voor "Uitbetalen" en voer je bankgegevens in. Het uitbetalingsverzoek wordt daarna verder verwerkt en binnen enkele dagen uitbetaald.
Klantenservice
Heb je vragen dan kun je contact opnemen via een emailformulier, de telefoon of fax. Voor meer informatie kun je terecht op contactpagina op de website.
Betfirst Bonus
Wed als nieuwe speler risicovrij want als je de eerste weddenschap niet wint betaald Betfirst terug! Je ontvangt tot €100 aan cash terug! Claim de terugbetaling voor je verloren weddenschap wel binnen 7 dagen door een e-mail te sturen naar Betfirst. Lees de details hierover op de website van Betfirst.
Conclusie
De website van Betfirst is overzichtelijk en bovendien zeer gebruikersvriendelijk. Het ruime aanbod van weddenschappen geeft Belgische spelers ondanks het huidige verbod bij de vele buitenlandse bookmakers een prima alternatief. Als je houdt van voetbalweddenschappen en niet steeds naar de sigarenboer wil om een formulier in te vullen is Betfirst de ideale oplossing voor het plaatsen van een voetbalweddenschap.

Website van BetfirstBelgische bezoekers klik hier om de website van Betfirst te bezoeken

BetFirst