Betfirst Homepage

Betfirst

Betfirst is dé online bookmaker voor België. Sinds de legalisering van de online kansspelmarkt in België zijn er voor de Belgische spelers een hoop vertrouwde wedkantoren verdwenen maar deze nieuwe online bookmaker is een prima alternatief.

Betfirst.be is in het bezit van een Belgische kansspelvergunning en voldoet aan de regels van de Belgische overheid met betrekking tot online wedden en gokken.

Betfirst is onderdeel van Sagevas NV, gevestigd in Luik en beschikt over een F1 vergunning voor offline weddenschappen en F1+ vergunning voor online weddenschappen. (Registratienummer BE 832. Vergunningnummer FA1 16764)

Weddenschappen

Betfirst.be biedt een zeer ruim aanbod van voetbalweddenschappen voor zowel binnen als buiten Europa. Alle belangrijke voetbalcompetities en de daarbij horende weddenschappen zijn direct zichtbaar vanaf het linkermenu de homepage. Op deze manier kun je eenvoudig door het grote aanbod van online weddenschappen zoeken naar je gewenste weddenschap.

Tevens zijn er vanaf de homepage diverse overzichten met populaire voetbalweddenschappen en de bijhorende noteringen zichtbaar. Klik op een dergelijk overzicht en je ziet direct alle mogelijke weddenschappen die bij de desbetreffende wedstrijd horen. Dit maakt het eenvoudig om direct een weddenschap af te sluiten.

Naast weddenschappen op voetbal kun je bij Betfirst ook terecht voor het afsluiten van weddenschappen op boksen, volleybal, tennis, cricket en tal van andere sporten.

Inzet

De minimale inzet bedraagt €0,25. De maximale inzet hangt af van de gekozen weddenschap.

Stortingen

Nadat je bent ingelogd klik je op de button "Storten". Vervolgens kun je direct kiezen uit Bancontact, Hipay (meer dan 15 verschillende betaalmethodes), Belfius, Neteller, Paypal, Trustly, ING HomePay, Paysafecard, TicketPremium of een creditcard om geld over te maken naar je spelersaccount.

Betfirst Uitbetalingen

In je spelersaccount kun je kiezen voor de optie "Kassa". Kies vervolgens voor "Uitbetalen" en voer je bankgegevens in. Het uitbetalingsverzoek wordt daarna verder verwerkt en binnen enkele dagen uitbetaald.

Klantenservice

Heb je vragen dan kun je contact opnemen via een mailformulier, de telefoon of fax. Voor meer informatie kun je terecht op contactpagina op de website.

Betfirst Bonus

Wed als nieuwe speler risicovrij want als je de eerste weddenschap niet wint betaald Betfirst terug! Je ontvangt tot €100 aan cash terug! Claim de terugbetaling voor je verloren weddenschap wel binnen 7 dagen door een e-mail te sturen naar Betfirst. Lees de details hierover op de website van Betfirst.

Betfirst TV

Heb je een account dan kun je ook nog eens gratis live voetbal kijken via betFIRST TV. Je kunt er live topsport in hoge kwaliteit bekijken en terwijl de laatste resultaten van de live weddenschappen in het oog houden. Volg de Spaanse La Liga, de Franse La Ligue 1, de Italiaanse Serie A, de FA Cup of de Bundesliga. Ook kun je gratis live andere competities volgen zoals de NBA, Roland Garros en Wimbledon.

Voorwaarde om te kunnen kijken is wel dat je saldo minimum €5 bedraagt of dat je in de laatste 48 uur een weddenschap hebt geplaatst. Zie je het Bet First TV-icoon staan, dan kun je het evenement ook live vanaf je mobiel bezichtigen.

Conclusie

De website van Betfirst is overzichtelijk en bovendien zeer gebruikersvriendelijk. Het ruime aanbod van weddenschappen geeft Belgische spelers ondanks het huidige verbod bij de vele buitenlandse bookmakers een prima alternatief.

Als je houdt van voetbalweddenschappen en niet steeds naar de sigarenboer wil om een formulier in te vullen is Betfirst de ideale oplossing voor het plaatsen van een voetbalweddenschap.

Info

  • Licentie: België
  • Online sinds: 2012

Voordelen

  • ✅ Live Chat in het Nederlands
  • ✅ Bekijk streams met BetFirst TV
  • ✅ Veel In-Play weddenschappen

Nadelen

  • ❌ Minimale uitbetaling €20
  • ❌ Niet beschikbaar voor Nederlandse spelers
BetFirst
0
Shares