Bovada

Bodog Europe is opgericht in 1994 en sindsdien een vooraanstaande aanbieder van sportweddenschappen op de Amerikaanse markt. Bodog Europe heeft een exclusieve licentie om het Bovada merk voor online gaming in Europa aan te bieden en opereert op grond van de huidige Interactive Gaming en Wagering Licenties vanuit de UK.

Weddenschappen

Bovada voorziet in een uitgebreid aanbod van sportweddenschappen, een online casino, paardenrennen, poker, bingo en mobiel wedden. Door een ervaring van tientallen jaren met betrekking tot het afsluiten van weddenschappen kan Bovada op een professionele manier voorzien in de vraag van de markt voor spelers van elk niveau. Bovada profileert zichzelf als de bookmaker waar je de laatste quotes als eerste te zien krijgt.

Het aanbod van voetbalweddenschappen is aan de magere kant. Voorlopig kun je alleen weddenschappen afsluiten op voetbalwedstrijden uit de grote Europese competities zoals Engeland, Italië, Spanje en Frankrijk. Daar tegenover staat dat je ook kunt wedden op de voetbalcompetities uit Japan, Australië of Mexico, juist deze competities ontbreken nog wel eens bij de grote Europese bookmakers. Naast het aanbod van voetbalweddenschappen is bij Bovada het aanbod van Amerikaanse sporten zoals de NBA, NFL en ijshockey zeer goed vertegenwoordigt.

Inzet

De minimale inzet per weddenschap bij is €1. Uitzonderlijk is dat je naast het inzetten van kleine bedragen op één enkele wedstrijd (de zgn. single bet) ook grote bedragen (tot €5000 per keer) kunt afsluiten op één enkele wedstrijd.

Stortingen

Er zijn meerdere opties beschikbaar om geld over te maken naar je gebruikersaccount. Zo kun je onder andere gebruik maken van de creditcard (Visa), Neteller, Skrill, Click2pay, Ecocard, ClickAndBuy of een bankoverschrijving. Het minimale bedrag met een creditcard, online wallet of bankoverschrijving is €10.

Betalingen

Uitbetalingen zijn gratis indien je deze laat overschrijven naar je Skrill, NETeller account, Firepay of je Prepaid ATM. Aan de overige uitbetalingsmethoden zoals een bankoverschrijving zitten voorlopig nog extra kosten verbonden. Meer hierover kun je terug vinden op de website.

Klantenservice

De customer service is 24 uur per dag bereikbaar. Je kunt contact opnemen met de customer service door middel van live chat, een email adres of via een de telefoon. Meer informatie hierover vind je terug op de website van Bovada. De ondersteuning is Engelstalig.

Bovada Bonus

Bovada geeft je een welkomstbonus van 20% bovenop je eerste storting. Als je via een e-check geld op je rekening stort, krijg je zelfs een bonus van 25%. Let er wel op dat je minimaal drie weddenschappen moet afsluiten alvorens je deze bonus weer kunt opvragen. Als bestaande klant kun je daarnaast ook een beroep doen op de zgn. reload bonus van 10% indien je opnieuw een bedrag overmaakt naar je spelersaccount.

Conclusie

Bovada beschikt over een ruim aanbod van sportweddenschappen met aantrekkelijke odds. Voor wat betreft de voetbalweddenschappen is dit enigszins aan de magere kant. Hier tegenover staan weer de aantrekkelijke stortingsbonussen en de gebruikersvriendelijke software en interface. Als beginner krijg je hier de tips en het advies dat je nodig hebt.

Bovada beschikt over een uitstekende naam binnen de wereld van het online gambling en is daarmee een betrouwbare en veilige partner in het afsluiten van je sportweddenschappen.