Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

De nummer één van Europa met sportweddenschappen is opgericht in 1997 en sinds 2000 beursgenoteerd. Bwin is dé pionier in online sportweddenschappen, bekend als voormalig shirtsponsor van onder meer Real Madrid en Juventus en al jaren de absolute nummer één met betrekking tot het afsluiten van online sportweddenschappen. Bwin.be beschikt over een F+ vergunning voor het aanbieden van online sportweddenschappen in België onder nummer FA+119162.

Belgische website van BwinBelgische bezoekers klik hier om de website van Bwin te bezoeken

WEDDENSCHAPPEN
Het aanbod van weddenschappen bij Bwin is zeer groot. Dagelijks kun je er meer dan 8000 weddenschappen vinden. De keuzes die gemaakt kunnen worden zijn zeer divers. Gebruikers kunnen kiezen uit meer dan 80 sporten, met onder andere voetbalweddenschappen aan over meer dan 500 liga’s uit meer dan 100 landen, wereldwijd. Zowel online als via je smartphone met de Bwin app.

INZET
De minimale inzet per weddenschap bij Bwin is €1.

STORTINGEN
Bij Bwin heb je meerdere opties om geld over te maken naar je gebruikersaccount. Zo kun je onder andere gebruik maken van de creditcard (Visa/Mastercard), Paypal, NETeller, Skrill, Apple Pay, Mister Cash, Sofort, Paysafecard of een bankoverschrijving. Het minimale bedrag met een creditcard, internetwallet of bankoverschrijving is €10.

BETALINGEN
Uitbetalingen kunnen op elk gewenst moment worden aangevraagd en worden binnen 24 uur afgehandeld. Voor het overmaken van geld naar je creditcard of bank zijn alleen kosten verbonden indien je hier meerdere keren per maand gebruik van maakt. Dit geldt overigens niet voor bedragen boven de €1000, in dat geval zal Bwin de kosten van het overboeken voor haar rekening nemen.

CUSTOMER SERVICE
Op de website van Bwin vind je een uitgebreide lijst met FAQ's, daarnaast is er telefonische klantenservice beschikbaar (08.00 - 00:00 uur). Ook is er een Live Chat waarbij je direct een medewerker in de chat krijgt om je vragen te beantwoorden.

BONUS
Bwin biedt geregeld bonusacties, speciale weddenschappen en promoties aan. Indien je reeds klant bent van Bwin, kun je je opgeven voor de nieuwsbrief. In de nieuwsbrief van Bwin zijn de speciale bonusacties die Bwin regelmatig aanbiedt, terug te vinden. Lees wel altijd even de deelnamevoorwaarden die in de acties worden genoemd.

LIVE WEDDENSCHAPPEN
LIVE weddenschappen zijn de ultieme sensatie, kies je weddenschap terwijl de wedstrijden of races al bezig zijn. Bij Bwin beschikt men over een duidelijke gebruikersinterface waar je live kunt wedden terwijl je direct de wedstrijd meekijkt. Zo biedt men bijvoorbeeld LIVE video aan bij alle wedstrijden uit de Duitse Bundesliga. Dit is exclusief bij Bwin! Door op deze manier het wedstrijdverloop te voorspellen, worden de sporten een adembenemende ervaring waar en wanneer je maar wilt.

CONCLUSIE
Bwin.be heeft een uitstekend aanbod van sportweddenschappen en andere sportevenementen en is hiermee de grootste aanbieder van sportweddenschappen in Europa. Daarnaast biedt men interessante quotes en regelmatig aantrekkelijke bonus voor haar klanten.

Belgische website van BwinBelgische bezoekers klik hier om de website van Bwin te bezoeken