Facebook Login
Intertops accepteerde 's werelds allereerste online sportweddenschap en is nog steeds één van' s werelds grootste websites voor sportweddenschappen. De website biedt meer dan 4000 dagelijkse online weddenschappen voor fans van alle soorten sporten en heeft tevreden klanten in meer dan 180 landen. In de afgelopen drie jaar heeft Intertops wereldwijd meer dan 500 miljoen dollar uitbetaald aan zijn klanten! Het sportsbook wordt beheerd door Thinkquick Ltd., een bedrijf geregistreerd door de overheid van St. Kitts en Nevis, een federale staat in de Caraïbische Zee in Midden-Amerika.

Direct naar de website van Intertops

WEDDENSCHAPPEN
Naast van het aanbod van voetbalweddenschappen biedt Intertops dagelijks ook talloze andere sportweddenschappen aan mbt. tennis, formule 1, american football, baseball, basketball, ijshockey, boksen met allemaal zeer interessante quotes. Intertops biedt een keuze uit single bets, meervoudige weddenschappen en systeemweddenschappen. Daarnaast ook weddenschappen zoals handicaps, doelpunten weddenschappen etc.

INZET
De minimale inzet per weddenschap is bij intertops €1.

STORTINGEN
Storten op je account kun je bij intertops via een creditcard (Visa, Euro/Mastercard, ea), Skrill, Ukash, Bitcoins, Sofort, Paysafecard, ecoPayz of bankoverschrijving. Het minimale bedrag met een creditcard of bankoverschrijving is €10.

BETALINGEN
Je uitbetalingen kun je direct naar je bankrekening laten overschrijven of naar Skrill, Neteller, ecoPayz of je laat je uitbetalen in Bitcoins. Uitbetalingen worden dagelijks verwerkt, het opgevraagde bedrag wordt binnen enkele werkdagen overgemaakt.

CUSTOMER SERVICE
In contact komen gaat snel en eenvoudig. Via de LiveChat kun je direct met een medewerker spreken, 24 uur, 7 dagen per week.

BONUS
Intertops's bonus voor nieuwe spelers is een 200% storting boven op je eerste storting tot maximaal €50. Een leuk extraatje bovenop je eerste storting. Met dit totale bedrag op je account moeten wel acht weddenschappen aangaan alvorens je dit tegoed kan laten uitbetalen

LIVE WEDDEN
Live weddenschappen afsluiten is makkelijker dan ooit te voren de Live Betting optie. Hierin kun je na het afsluiten van je weddenschap, de wedstrijd en alle gebeurtenissen tijdens de wedstrijd maximaal volgen. Op het gebied van live weddenschappen is Intertops duidelijk één van de trendsetters. Naast een duidelijke presentatie van de gegevens per wedstrijd is ook het aanbod één van de grootste in de markt.

CONCLUSIE
Intertops is een goede en betrouwbare allround bookmaker. Men heeft een duidelijke en makkelijke toegankelijke website waarin je snel kunt zoeken naar de gewenste weddenschappen. Door de aantrekkelijke quotes op verschillende weddenschappen is Intertops zeker de moeite waard om er je voetbalweddenschappen af te sluiten.

Direct naar de website van Intertops

Intertops