Facebook Login
Opgericht in 1990 in Wenen als een telefonisch wedkantoor voor voetbalweddenschappen. Vervolgens werd Interwetten Sportwetten GmbH (Ltd). Het operationele proces van het voorzien van weddenschappen is ondergebracht in de 100% dochtermaatschappij Interwetten Cyprus Ltd. Vanaf 2005 is Interwetten gevestigd in Malta. Enkele bedrijfsfeiten: Interwetten bedient meer dan 500.000 klanten in ruim 100 landen. Wekelijks worden er 8000 weddenschappen aangeboden over meer dan 45.000 sportwedstrijden.

Direct naar de website van Interwetten

WEDDENSCHAPPEN
65% van het aanbod van weddenschappen zijn voetbalgerelateerde weddenschappen maar daarnaast biedt Interwetten per week ook talloze andere sportweddenschappen aan mbt. tennis, formule 1, american football, baseball, basketball, ijshockey, boksen met allemaal zeer interessante quotes! Interwetten biedt een keuze uit single bets, meervoudige weddenschappen en systeemweddenschappen. Daarnaast ook weddenschappen zoals handicaps, doelpunten weddenschappen etc.

INZET
De minimale inzet per weddenschap is bij Interwetten €1.

STORTINGEN
Storten op je account kun je bij Interwetten via een creditcard (Visa, Euro/Mastercard, ea), Skrill/Moneybookers, Ukash, bankoverschrijving of een Paysafecard (een pre-paid card voor het internet). In Oostenrijk is het daarnaast ook nog mogelijk om bedragen over te maken via Paybox (mobiele telefoon). Het minimale bedrag met een creditcard of bankoverschrijving is €10.

BETALINGEN
Je uitbetalingen kun je direct naar je bankrekening laten overschrijven, naar Skrill/Moneybookers of naar je Paysafecard. Uitbetalingen worden dagelijks verwerkt, het opgevraagde bedrag wordt binnen 3 tot 10 werkdagen overgemaakt. De minimale uitbetaling bedraagt €30. Let op: Momenteel betaalt Interwetten niet uit naar je creditcard.

CUSTOMER SERVICE
Gegarandeerde maximale responstijd op emails is maximaal 30 minuten, 24 uur, 7 dagen per week.

BONUS
Interwetten's bonus voor nieuwe spelers is een 50% storting boven op je eerste storting tot maximaal €100. Een leuk extraatje bovenop je eerste storting. Met dit totale bedrag op je account moeten wel eerst drie weddenschappen zijn afgesloten alvorens je dit tegoed kan opvragen.

LIVE WEDDEN
Live weddenschappen afsluiten is makkelijker dan ooit te voren dankzij de "Live-Match-Tracker". Hierin kun je na het afsluiten van je weddenschap, de wedstrijd en alle gebeurtenissen tijdens de wedstrijd maximaal volgen. Op het gebied van live weddenschappen is Interwetten duidelijk één van de trendsetters. Naast een duidelijke presentatie van de gegevens per wedstrijd is ook het aanbod één van de grootste in de markt.

CONCLUSIE
Interwetten is een goede en betrouwbare allround bookmaker. Men heeft een duidelijke en makkelijke toegankelijke interface waarin je snel kunt zoeken naar de gewenste weddenschappen. Door de aantrekkelijke quotes op verschillende voetbalweddenschappen is Interwetten zeker de moeite waard om er je voetbalweddenschappen af te sluiten.

Direct naar de website van Interwetten

Interwetten