Ladbrokes Homepage

Ladbrokes

  • Match header module: Select

Ladbrokes is een naam welke internationaal gekend is en in België geëxploiteerd wordt door de maatschappij DERBY S.A., een onderdeel van de multinationale onderneming Ladbrokes Plc.

Ladbrokes kantoren zijn vaak zichtbaar in het straatbeeld, maar sinds 2014 biedt Ladbrokes ook de mogelijkheid aan al zijn klanten om rechtstreeks en online te wedden via zijn nieuwe website Ladbrokes.be. De vergunning Klasse F1 (FA116428) en de vergunning Klasse F1+ (FA126426) werden toegekend aan DERBY door de kansspelcommissie in april 2014.

Weddenschappen

Het aanbod van Ladbrokes.be is een van de grootste op de Belgische markt en omvat een brede waaier aan sportweddenschappen op alle soorten evenementen, van de nationale competitie tot de grootste internationale toernooien. Op de website vind je heel wat statistieken en klassementen om het speelcomfort van de spelers zo groot mogelijk te maken.

Op de website vind je de mogelijkheid om weddenschappen te plaatsen op allerlei sporten, van lacrosse tot paardenrennen en cricket. En dan mogen we uiteraard nog niet de meest populaire sporten vergeten zoals het voetbal, tennis, basketbal en Formule 1. De noteringen en de weddenschappen worden dagelijks bijgewerkt zodat je over een compleet aanbod beschikt om op te wedden.

Ladbrokes.be biedt ook de mogelijkheid aan om live weddenschappen te plaatsen. Op die manier kun je als speler het wedstrijdverloop afwachten vooraleer een gokje te wagen. Dit vergroot de kansen op een goede afloop van je weddenschap.

Kan je niet wachten met inzetten tot het volgende sportevenement? Dan is er ook de mogelijkheid om te gokken op virtuele sporten. Hier kun je inzetten op virtueel voetbal, virtuele paardenrennen en virtuele motorsport. Daarnaast is er ook nog Ladbrokes Casino en Ladbrokes Poker.

Inzet

De minimale inzet bij Ladbrokes bedraagt € 1. Dat is hoger dan bij de meeste bookmakers, maar biedt nog meer dan genoeg perspectieven voor spelers die niet comfortabel zijn met het inzetten van grote bedragen. De maximale inzet hangt af van de weddenschap.

Stortingen

Hoe veilig een storting is, is een van de redenen waarom spelers kiezen voor een bepaalde bookmaker. Ladbrokes beantwoordt dan ook aan deze vraag door het aanbieden van verschillende betalingsmethodes voor het storten van geld naar je Ladbrokes account.

Het minimale stortingsbedrag hangt af van de gekozen betalingsmethode maar is over het algemeen €10. Je kunt geld overmaken via o.a. Mister Cash, Credit Card, Paypal, Neteller, Skrill, Paysafecard of een bankoverschrijving.

De stortingen worden meteen verwerkt en verschijnen binnen enkele minuten op je spelersaccount. Enkel wie betaalt met een bankoverschrijving zal enkele werkdagen geduld moeten hebben.

Ladbrokes Uitbetalingen

Uitbetalen van je spelersaccount naar je bankrekening is zeer eenvoudig. Vanuit je account geef je het gewenste bedrag op en selecteer je de gewenste uitbetalingsmethode. Je account moet wel gevalideerd zijn door Ladbrokes alvorens je het gewenste bedrag kunt ontvangen.

Klantenservice

De klantendienst is opgericht om aan alle nieuwe klanten de nodige hulp te kunnen verlenen en deze te kunnen begeleiden doorheen de grote hoeveelheid aan aangeboden spellen. Alle vragen over de weddenschappen en hun mogelijkheden, de algemene voorwaarden en de voorwaarden van bepaalde weddenschappen en bonussen kunnen er worden gesteld.

De klantendienst kan telefonisch worden bereikt via een gratis 0800 nummer. Iedere dag kun je van 8.00 uur tot 24.00 uur terecht in drie talen, ook op zondag en feestdagen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om rechtstreeks te chatten met een medewerker. Zo krijg je binnen de 20 seconden een antwoord op je vraag. De klantenservice is tevens ook per email bereikbaar.

Ladbrokes bonussen

Bonussen om nieuwe spelers aan te trekken zijn in principe niet meer toegelaten, maar bookmakers vinden hier vaak creatieve oplossingen voor. Ladbrokes biedt zijn klanten regelmatig aantrekkelijke promoties aan voor het wedden op een bepaalde sportwedstrijd. Dergelijke acties zorgen ervoor dat Ladbrokes een trouw cliënteel heeft.

Conclusie

Ladbrokes.be biedt een aanbod welke ongeëvenaard is in België. In België wordt Ladbrokes beschouwd als de onbetwiste leider in de lijst van aanbieders van sportweddenschappen, en dat al meer dan 30 jaar.

Bezoek de website of de Ladbrokes app om alle top aanbiedingen van de dag te ontdekken. Met een eenvoudige muisklik kunnen klanten vanaf nu wedden op hun favoriete sport en op alle belangrijke sportevenementen.

Claim een Free Bet

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account