Ladbrokes Homepage

Ladbrokes

Ladbrokes is een naam welke internationaal gekend is en in België geëxploiteerd wordt door de maatschappij DERBY S.A., een onderdeel van de multinationale onderneming Ladbrokes Plc.

Sinds 2014 biedt Ladbrokes de mogelijkheid aan al zijn klanten om rechtstreeks en online te wedden via zijn nieuwe website Ladbrokes.be. De vergunning Klasse F1 (FA116428) en de vergunning Klasse F1+ (FA126426) werden toegekend aan DERBY door de KSC in april 2014.

Weddenschappen

Het aanbod van Ladbrokes.be omvat een brede waaier aan sportweddenschappen op alle soorten evenementen, gaande van de kleine lokale competitie tot de grootste toernooien die uitgebreid in de media worden verslaan. Pronostieken, klassementen en statistieken staan allemaal ter beschikking van de spelers om ze een zo groot mogelijk speelcomfort te kunnen bezorgen.

Alle sporten zijn beschikbaar op de website, gaande van lacrosse, paardenrennen tot cricket. Zonder te vergeten de meeste populaire sporten zoals het voetbal, tennis, basketbal of de Formule 1. De weddenschappen en hun noteringen worden dagelijks bijgewerkt op een manier zodat het meest complete aanbod van Ladbrokes Sport weddenschappen kan worden aangeboden aan de spelers.

Inzet

De minimale inzet bij Ladbrokes bedraagt €1.

Stortingen

Geld overmaken naar je Ladbrokes account kan op vele manieren. Het minimale stortingsbedrag hangt af van de gekozen betalingsmethode maar is over het algemeen €10. Je kunt geld overmaken via o.a. Mister Cash, Credit Card, Paypal, Neteller, Skrill, Paysafecard of een bankoverschrijving.

Ladbrokes Uitbetalingen

Uitbetalen van je spelersaccount naar je bankrekening is zeer eenvoudig. Vanuit je account geef je het gewenste bedrag op en selecteer je de gewenste uitbetalingsmethode. Je account moet wel gevalideerd zijn door Ladbrokes.be alvorens je het gewenste bedrag kunt ontvangen.

Klantenservice

De klantendienst is opgericht om aan alle nieuwe klanten de nodige hulp te kunnen verlenen en deze te kunnen begeleiden doorheen de grote hoeveelheid aan aangeboden spellen. Alle vragen over de weddenschappen en hun mogelijkheden, de algemene voorwaarden en condities van de spellen en hun werking kunnen er worden gesteld.

De toegevoegde waarde van deze dienst is duidelijk: een gratis nummer zeer gewaardeerd door de klanten, drietalig, beschikbaar alle dagen van 8.00 uur tot 24.00 uur, ook op zondag en feestdagen. Daarnaast is er de mogelijkheid om rechtstreeks te chatten met antwoord binnen de 20 seconden! Ook per email is de klantenservice bereikbaar.

Conclusie

Ladbrokes biedt een aanbod welke ongeëvenaard is in België. In België wordt het uithangbord van Ladbrokes beschouwd als de onbetwiste leider in de weddenschappen sedert meer dan 30 jaar.

Bezoek de website of de Ladbrokes app om alle top aanbiedingen van de dag te ontdekken. Met een eenvoudige muisklik kunnen klanten vanaf nu hun favoriete sport bezoeken alsook alle belangrijke sportevenementen.

Info

  • Licentie: België / UK
  • Online sinds: 1999

Voordelen

  • ✅ Storten via Paypal
  • ✅ Mobiele site en app
  • ✅ Snelle uitbetalingen

Nadelen

  • ❌ Niet beschikbaar voor Nederlandse spelers
Ladbrokes
0
Shares