Mybet homepage

MyBet

  • Match header module: Select

Per 1 oktober 2021 is het niet langer toegestaan om als Nederlander te spelen bij MyBet indien je ook woonachtig in Nederland bent. Deze bookmaker heeft namelijk (nog) geen vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit (Ksa). Wij weten op dit moment niet of MyBet plannen heeft om een vergunning voor de Nederlandse markt aan te vragen.

MyBet is sinds 2003 één van de grotere online gaming bedrijven binnen Europa. MyBet is onderdeel van mybet Holding SE en heeft een licentie (Malta Gaming Authority en UK Gaming Commission) om in verschillende Europese landen oa. sportweddenschappen aan te bieden. Het aandeel MyBet staat sinds 1999 genoteerd aan de Frankfurt Stock Exchange.

Deze online bookmaker biedt op hun eigen ontwikkelde softwareplatform, in verschillende talen een groot aanbod van sportweddenschappen aan.

Weddenschappen

MyBet biedt meer dan een 10.000 sportweddenschappen per dag met ruim 2.000 wedstrijden en evenementen per maand. Met behulp van de eigen software is men in staat om een 20% hogere kans bieden in vergelijking met andere conventionele bookmakers. Bij voetbalwedstrijden kun je o.a. wedden op handicap, dubbele kans, halftime, correcte score, de tijd van de eerste goal, even of oneven, onder/over.

Voor degenen die behoefte hebben aan extra informatie en onderbouwing bij het plaatsen van een weddenschap, biedt de statistiekenpagina uitkomst. Hier vind je detailinformatie over de teams, programma's en een overzicht van eerder behaalde resultaten.

Inzet

De minimuminzet bij MyBet is € 1.

Stortingen

Spelers kunnen geld overmaken naar hun spelersrekening met behulp van verschillende methoden: een creditcard (Visa/Mastercard), Paysafe, Trustly, of Sofort. Het minimale stortingsbedrag bedraagt € 10.

MyBet Uitbetalingen

Uitbetalingen naar je bankrekening vanaf je spelersrekening kunnen op elk gewenst moment worden aangevraagd. Zoals het geval is bij de meeste bookmakers, zitten aan uitbetalingen naar creditcard of bankrekening een kleine vergoeding verbonden. Echter, een uitbetaling naar Skrill of Neteller is gratis.

Klantenservice

Contact opnemen met de klantenservice kan via de volgende opties; email, telefoon of online chat. De communicatietaal bij de klantenservice is Engels.

MyBet Bonus

Voor alle nieuwe spelers is er een eerste stortingsbonus van 100% tot maximaal €100. Daarnaast zijn er regelmatig speciale acties en promoties voor alle type sportweddenschappen. Deze vind je terug vanaf de homepage onder het kopje "Promotions".

Conclusie

MyBet.com is gericht op alle type spelers, voornamelijk Europeanen. Helaas beschikt men momenteel niet over een Nederlandstalige website, dit in verband met het gedoogbeleid rondom de wet op kansspelen. Ongetwijfeld dat hier in de toekomst verandering in komt.

MyBet is sinds bijna 20 jaar actief in de online gaming markt en weet waar spelers behoefte aan hebben. Met de regelmatige acties, promoties en Paypal als betaaloptie is MyBet een goede keuze voor het plaatsen van je online (voetbal)weddenschappen.

Claim een Free Bet

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account