NEO.bet homepage

NEO.bet

NEO.bet is een online bookmaker van het Duitse bedrijf Greenvest Betting Ltd en beschikt over een vergunning van de Malta Gaming Authority (MGA) met licentienummer MGA/B2C/418/2017. NEO.bet is opgericht in 2018 en daarmee één van de nieuwste spelers op de markt. Het bedrijf focust zich alleen op sportweddenschappen met als motto "van pro's voor pro's".

Deze bookmaker valt op vanwege de hoge odds, de hoge opname limieten, een snelle mobiele app en het feit dat je er gratis kunt spelen met NeoCoins.

Weddenschappen

NEO.bet heeft keuze uit 600 wedstrijden per dag, ruim 20.000 verschillende type weddenschappen en meer dan 9.000 live events per maand. De volgende weddenschappen kunnen onder andere worden geplaatst; een single bet, een combi bet, both temas to score of een system bet.

Bij deze laatste weddenschap is een verschillende combinatie van weddenschappen mogelijk waarbij niet iedere uitkomst correct hoeft te zijn om toch uitbetaald te krijgen. Naast de bekende sporten kun je hier ook terecht voor o.a. tennis, waterpolo, basketbal, boksen, Amerikaanse sporten (NBA, NFL) en diverse esports.

Inzet

De minimale inzet voor alle drie de bovengenoemde type weddenschappen is €1.

Stortingen

Geld overmaken naar je spelersaccount kan met behulp van verschillende betalingsopties. Je kunt geld overmaken via de creditcard (VISA/Mastercard), Trustly, Skrill, Paynow, MuchBetter, Sofort, Paysafecard, Neteller of een reguliere bankoverschrijving. De minimale storting naar je spelersaccount moet €10 zijn.

NEO.bet Uitbetalingen

Heb je een weddenschap gewonnen en wil je het saldo van je spelersaccount laten uitbetalen dan kan dit direct. Hiervoor moet je account wel eerst gevalideerd zijn. Zoals bij alle online bookmakers is hiervoor een kopie van ID en een kopie van je adres noodzakelijk. Deze documenten kun je uploaden in je account. Uitbetalingen kunnen worden gemaakt naar VISA/Mastercard, Skrill, Neteller of een bankrekening.

Klantenservice

Om de klantenservice te bereiken is er de live chat en een optie tot mailen. Verder is er een FAQ pagina op de website waarop de meest voorkomende vragen zijn terug te lezen.

NEO.bet Bonus

Nieuwe spelers kunnen een keuze maken uit twee verschillende bonussen. De Starter Bonus waarbij je 200% extra krijgt bovenop je storting tot een bedrag van maximaal €50. De tweede bonus is de Pro Bonus. Deze bonus betaalt 100% extra bovenop je storting tot maximaal €150.

Beide bonussen gelden alleen voor de eerste storting naar je account waarbij je een bedrag moet storten tussen de €10 en €25 én dit doet via creditcard, Paysafecard, Trusly of een directe bankoverschrijving.

Voor de volledige bonusvoorwaarde kun je de website van NEO.bet raadplegen.

Conclusie

NEO.bet onderscheid zich ten opzichte van andere bookmakers vooral op het punt van de noteringen. Je kunt bepaalde wedstrijden in de grootste voetbalcompetities zoals de UEFA Champions League vinden met een overround van 4,8%. Ter vergelijking: de meeste Britse bookmakers hanteren een overround van 7% tot 8%, waardoor Neo.Bet een perfecte bookmaker voor voetbal is.

Andere pluspunten zijn het gratis kunnen wedden met de NeoCoins en het feit dat alle uitbetalingen snel worden voltooid. Als minpunt noteren we de klantenservice. Alleen een live chat en optie tot mailen vinden wij vrij beperkt.

Als je niet zeker weet of je met echt geld bij NEO.bet zou moeten spelen, kun je de gratis speelfunctie met de NeoCoins uitproberen. Hiermee kun je deze bookmaker uitproberen zonder een storting met echt geld te doen terwijl je wel alle functies gebruikt.
0
Shares