Facebook Login
Stan James is een Brits bookmakerkantoor opgericht eind jaren 70 door Steve Fisher. Stan James slechts over enkele wedkantoren in het Verenigd Koninkrijk maar daar tegenover staat een groot aandeel in de markt mbt het afsluiten van online weddenschappen en telefonische weddenschappen. Het bedrijf beschikt over een kansspelvergunning afgegeven door de UK Gambling Commission voor het Verenigd Koninkrijk en een kansspelvergunning afgegeven door de Gibraltar Licensing Authority. In de afgelopen tien jaar heeft dit bookmakerkantoor een uitstekende naam opgebouwd naam door het uitgebreide aanbod van weddenschappen. Dit is dan ook één van de redenen waarom het Zweedse Unibet het bedrijf in 2015 overnam.

Stan James is overgenomen door Unibet

WEDDENSCHAPPEN
Bij Stan James heeft een zeer uitgebreide selectie van sportweddenschappen, naast de bekende sporten kun je ook een weddenschap afsluiten op onbekendere sporten als hurling, beach voetbal of lacrosse. Alle grote Europese voetbalcompetities zijn vertegenwoordigd bij Stan James en daarnaast kun je ook weddenschappen afsluiten op de Zuid- en Noord-Amerikaanse voetbalcompetitie(s). Tevens kun je op dit aanbod van voetbalweddenschappen ook live weddenschappen afsluiten. Daarnaast biedt Stan James tal van exotische weddenschappen af te sluiten mbt. politiek, idols of andere media evenementen. Voor al deze weddenschappen slaagt Stan James er telkens weer in om zeer concurrerende quotes aan te bieden.

INZET
Er geldt geen minimale inzet per weddenschap bij Stan James, in plaats daarvan hanteert deze bookmaker de voorwaarde dat je speleraccount een saldo van minimaal €5 moet bevatten.

STORTINGEN
Het overmaken van geld naar je spelersaccount kan bij Stan James op verschillende manieren, zo kun je geld overmaken via de creditcard (Visa, Euro/Mastercard), Skrill, Paysafe, Paypal, Neteller of een bankoverschrijving. De minimum storting voor een creditcard bedraagt €10.

BETALINGEN
Uitbetaling van het saldo op je spelersaccount kan op elk gewenst moment plaatsvinden. Voor het overmaken van geld naar je creditcard of bank hanteert Stan James een goedkeuringsprocedure. Dit houdt in dat alvorens een uitbetaling zal plaatsvinden, Stan James eerst zal vragen om een kopie van het identiteitsbewijs of een duidelijke kopie van de creditcard. Dit is noodzakelijk om creditcard of bankfraude te voorkomen. In geval van het overboeken van je saldo naar Skrill, Paypall of Neteller wordt deze procedure niet gevolgd en kun je direct over je saldo beschikken. Het overmaken van geld naar je creditcard of bank neemt 3 tot 4 werkdagen in beslag.

CUSTOMER SERVICE
Stan James heeft haar eigen Engels sprekende klantenondersteuning. Deze is dagelijks te bereiken van 10.00 uur tot 23.00 uur. Buiten deze uren is de Engels sprekende klantenondersteuning 24 uur per dag te bereiken via de telefoon of via de Live Chat, rechtstreeks vanaf de website.

BONUS
Stan James heeft een "Bet £10 Get £20 Free Bet" bonus voor nieuwe klanten. Deze bonus werkt als volgt; Nadat je bent ingeschreven als speler bij Stan James en je een eerste storting hebt gemaakt naar je spelersaccount, plaats je een weddenschap van £10 op een willekeurig evenement. Stan James zal vervolgens £20 op je spelersaccount storten. Let er wel op dat je deze £20 Free bet binnen 7 dagen inzet!

CONCLUSIE
Stan James is een betrouwbare Engelse bookmaker die beschikt over jarenlange ervaring in het bookmakers circuit. Dit is duidelijk terug te zien in het zeer ruime aanbod van sport- en voetbalweddenschappen, aantrekkelijke quotes en de Nederlandstalige klantenondersteuning. De website van Stan James is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. In één duidelijke interface kun je direct je weddenschappen kiezen, je coupon(s) bekijken en informatie inwinnen over een bepaalde weddenschap. Al deze eigenschappen zijn het bezoeken van Stan James zeker waard.

Stan James is overgenomen door Unibet