Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

De nummer één van Europa's populairste bookmakers. Unibet.be is onderdeel van de Kindred Group PLC, een Maltees bedrijf met een notering aan de Zweedse aandelenbeurs (Stockholm Stock Exchange). Unibet is opgericht in 1997 en beschikt over een vergunning van de Belgische Kansspelcommissie (FA116799/FA+116799) sinds 2012. Unibet is een bookmaker waar u een professionele service kan verwachten en beschikking krijgt over zeer gebruikersvriendelijke software in de Nederlandse taal.

Direct naar de website van Unibet.be

WEDDENSCHAPPEN
Unibet biedt zeer uiteenlopende weddenschappen aan, in veel verschillende takken van sport. Van de populaire sporten zoals voetbal en tennis tot kleinere niche sporten zoals waterpolo, handbal of skiën. Ondanks dit zeer ruime aanbod van sportweddenschappen zijn de voetbalweddenschappen nog altijd het populairst. De noteringen van Unibet.be zijn altijd de moeite waard en concurrerend met andere grote online bookmakers. Naast de gewone weddenschappen kunt u bij deze bookmaker ook terecht voor live weddenschappen, combo's, diverse handicaps en prognosetabellen.

INZET
De minimale inzet per weddenschap is bij Unibet €0,10.

STORTINGEN
Bij Unibet heeft u diverse opties om geld over te maken naar uw spelersaccount. Op een snelle en eenvoudige wijze kunt u kiezen uit een aantal betaalopties zoals; Bancontact/Maestro bankkaart, Skrill, Neteller, Paypal of een paysafecard. Afhankelijk van de gekozen betaaloptie varieert het minimale bedrag tussen de €10 en €15.

BETALINGEN
Uitbetalingen kunnen op elk gewenst moment worden aangevraagd. Let op dat u alleen een uitbetaling kunt aanvragen naar de betalingsmethode die u gebruikt heeft om te storten. Het gewenste bedrag wordt afhankelijk van de gekozen optie direct of binnen enkele dagen overgemaakt. Het minimale bedrag dat een speler kan opvragen is €15. Er zijn geen kosten voor opvraging naar uw bankrekening of e-wallet.

CUSTOMER SERVICE
De Nederlandstalige klantenservice is te bereiken via een online chat. Dagelijks is deze beschikbaar van 10.00 uur tot 00.00 uur. Buiten deze tijden komt u terecht op het internationale chatkanaal. Op de website is een zeer uitgebreid Infocentrum waar u antwoord kunt krijgen op bijna al uw vragen. Uiteraard kunt u via de email ook nog uw vraag stellen aan een medewerker van de klantenservice.

BONUS
Voor nieuwe spelers is er een speciale welkomstaanbieding. Tijdens de registratie van uw account kunt u uw favoriete welkomstaanbieding kiezen. Eén druk en die stortingsbonus is in uw bezit. Voor de liefhebbers van sportweddenschappen is er een 100% winstverhoging tot €50. Plaats een weddenschap en ontvang 100% extra winst. Bijvoorbeeld u plaatst een weddenschap met een totale notering van 4.00, dan verhoogt Unibet de notering naar 7.00! Naast deze welkomstaanbieding zijn er nog tal van andere promoties beschikbaar. Voor een overzicht van deze bonussen bezoekt u de pagina "Promoties" op de website van Unibet.be.

ONLINE WEDSTRIJDEN
De streamingservice Unibet TV biedt op jaarbasis ruim 17.000 sportevenementen aan, die u live op uw computer, tablet of smartphone kunt bekijken. De toegang tot deze live streaming is gratis zolang uw account een over positief saldo beschikt of u over de afgelopen 24 één of meerdere weddenschappen heeft geplaatst.

SPEEL VERANTWOORD
Verantwoord spelen staat hoog in het vaandel. Om u hierbij te helpen vraagt de Belgische overheid van alle spelers dat zij een wekelijkse stortingslimiet instellen. Deze wordt automatisch op €500 gezet, tenzij u zelf al een lagere limiet hebt ingesteld of een hogere limiet aanvraagt. De status van uw stortingslimiet wordt weergegeven wanneer u stort. Een team van experts staat altijd klaar om uw vragen over verantwoord spelen te beantwoorden.

CONCLUSIE
De speler staat absoluut voorop bij Unibet. Het motto is niet voor niets "Unibet is vóór spelers, dóór spelers". De website is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk waardoor u in één oogopslag alle weddenschappen kunt vinden. De talloze speciale weddenschappen, interessante noteringen en het ruime aanbod van sportweddenschappen maken Unibet één van de beste online bookmakers in Europa op dit moment.

Direct naar de website van Unibet.be