Unibet.be homepage

Unibet.be

Unibet.be beoordeling

Aanbod weddenschappen : - 1 stemmen
Odds: - 1 stemmen
Bonussen: - 1 stemmen
Gebruiksvriendelijkheid: - 1 stemmen

De speler staat absoluut voorop bij Unibet. Het motto is niet voor niets "Unibet is vóór spelers, dóór spelers". Een zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijk website geeft je in één oogopslag alle weddenschappen.

Voordelen

Professionele service

Goede odds

Veel In-Play weddenschappen

Nadelen

Niet beschikbaar voor Nederlandse spelers

De nummer één van Europa's populairste bookmakers. Unibet.be is onderdeel van de Kindred Group PLC, een Maltees bedrijf met een notering aan de Zweedse aandelenbeurs (Stockholm Stock Exchange). Unibet is opgericht in 1997 en beschikt over een vergunning van de Belgische Kansspelcommissie (FA116799/FA+116799) sinds 2012.

Unibet is een bookmaker waar u een professionele service kan verwachten en beschikking krijgt over zeer gebruikersvriendelijke software in de Nederlandse taal.

Weddenschappen

Unibet biedt zeer uiteenlopende weddenschappen aan, in veel verschillende takken van sport. Van de populaire sporten zoals voetbal en tennis tot kleinere niche sporten zoals waterpolo, handbal of skiën. Ondanks dit zeer ruime aanbod van sportweddenschappen zijn de voetbalweddenschappen nog altijd het populairst.

De noteringen van Unibet.be zijn altijd de moeite waard en concurrerend met andere grote online bookmakers. Naast de gewone weddenschappen kunt u bij deze bookmaker ook terecht voor live weddenschappen, combo's, diverse handicaps en prognosetabellen.

Inzet

De minimale inzet per weddenschap is bij Unibet €0,10.

Stortingen

Bij Unibet heeft u diverse opties om geld over te maken naar uw spelersaccount. Op een snelle en eenvoudige wijze kunt u kiezen uit een aantal betaalopties zoals; Bancontact/Maestro bankkaart, Skrill, Neteller, Paypal of een Paysafecard Afhankelijk van de gekozen betaaloptie varieert het minimale bedrag tussen de €10 en €15.

Unibet.be Uitbetalingen

Uitbetalingen kunnen op elk gewenst moment worden aangevraagd. Let op dat u alleen een uitbetaling kunt aanvragen naar de betalingsmethode die u gebruikt heeft om te storten. Het gewenste bedrag wordt afhankelijk van de gekozen optie direct of binnen enkele dagen overgemaakt. Het minimale bedrag dat een speler kan opvragen is €15. Er zijn geen kosten voor opvraging naar uw bankrekening of e-wallet.

Klantenservice

De Nederlandstalige klantenservice is te bereiken via een online chat. Dagelijks is deze beschikbaar van 10.00 uur tot 00.00 uur. Buiten deze tijden komt u terecht op het internationale chatkanaal. Op de website is een zeer uitgebreid Infocentrum waar u antwoord kunt krijgen op bijna al uw vragen. Uiteraard kunt u via de email ook nog uw vraag stellen aan een medewerker van de klantenservice.

Online wedstrijden

De streamingservice Unibet TV biedt op jaarbasis ruim 17.000 sportevenementen aan, die u live op uw computer, tablet of smartphone kunt bekijken. De toegang tot deze live streaming is gratis zolang uw account een over positief saldo beschikt of u over de afgelopen 24 één of meerdere weddenschappen heeft geplaatst.

Speel Verantwoord

Verantwoord spelen staat hoog in het vaandel. Om u hierbij te helpen vraagt de Belgische overheid van alle spelers dat zij een wekelijkse stortingslimiet instellen. Deze wordt automatisch op €500 gezet, tenzij u zelf al een lagere limiet hebt ingesteld of een hogere limiet aanvraagt. De status van uw stortingslimiet wordt weergegeven wanneer u stort. Een team van experts staat altijd klaar om uw vragen over verantwoord spelen te beantwoorden.

Conclusie

De speler staat absoluut voorop bij Unibet. Het motto is niet voor niets "Unibet is vóór spelers, dóór spelers". De website is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk waardoor u in één oogopslag alle weddenschappen kunt vinden.

De talloze speciale weddenschappen, interessante noteringen en het ruime aanbod van sportweddenschappen maken Unibet één van de beste online bookmakers in Europa op dit moment.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares