Facebook Login
William Hill was één van de eerste bookmakers die in 1998 de online gokmarkt opging en weddenschappen aannam via het internet. De William Hill bookmakerskantoren zijn een bekend ezicht in de straten van Engeland, en met hun ruim 2000 locaties vertegenwoordigen ze ongeveer 25% van de markt. Het bedrijf handelt onder een licentie van de Gambling Commissioner in Gibraltar en staat tevens genoteerd op aan de Londen Stock Exchange.

Direct naar de website van William Hill

WEDDENSCHAPPEN
De sporten waarop je bij William Hill weddenschappen op kunt afsluiten zijn zeer divers, denk bijvoorbeeld aan horde lopen, fietsen, strandvolleybal maar ook populaire sporten als voetbal met alle grote competities wereldwijd, tennis, wielrennen, Formule 1, boksen en golf.

Het openen van een account bij William Hill verzekert spelers ervan dat ze altijd toegang hebben tot de beste opties op het gebied van sport weddenschappen, en nog veel meer. Je kunt weddenschappen afsluiten op zo’n beetje al het denkbare, van hun favoriete televisie shows, tot de vreemdste sporten in de wereld. En dat allemaal vanuit je eigen huis. De lijst met aangeboden weddenschappen blijft maar groter worden met opties voor gegarandeerde kansen op paardenrennen en hondenraces tot weddenschappen op de spannendste tennis wedstrijden.

INZET
De miinimale inzet voor een weddenschap bij William Hill is €1.

STORTINGEN
Er zijn verschillende manieren om bij William Hill geld over te maken naar je spelersaccount. Naast de gebruikelijke creditcards en bankbetalingen is ze ook een heel scala aan E-wallets, zoals Neteller, Paypal, UKash en Skrill.

UITBETALINGEN
Een uitbetaling kan op ieder moment aangevraagd worden waarbij, zoals de meeste bookmakers, alleen bij een uitbetalingen naar een creditcard of bankrekening een kleine vergoeding zit. Echter, een uitbetaling naar je Paypal account, Skrill of Neteller is gratis.

KLANTENSERVICE
Mocht je een vraag hebben omtrent een weddenschap of de website dan is er de klantenservice met medewerkers die je 24 uur per dag te woord staan. Voor een snelle oplossing kun je live met ze chatten, maar je kunt ook zoeken in de FAQ naar het antwoord op je vraag. Tevens kun je ook per telefoon of fax contact opnemen waardoor hulp altijd heel gemakkelijk te krijgen is.

SPECIALE AANBIEDINGEN
De acties en bonussen bij William Hill worden met regelmaat aangeboden en spelers zullen merken dat het steunen van hun favoriete team nu nog leuker wordt. Pak hier je voordeel met enkele gratis weddenschappen en bonussen. Bekijk de promotie pagina om de beste aanbiedingen voor jou te vinden.

CONCLUSIE
De website van William Hill is eenvoudig om te gebruiken en voorziet in up-to-date informatie over komende wedstrijden met de laatste winkansen. De layout van de website is zowel eenvoudig als informatief waardoor het vinden van wedstrijden gemakkelijk gaat en je in korte tijd je weddenschappen kunnen plaatsen. Zodra je geld op je account hebt staat is er een overvloed aan weddenschappen om van te genieten en kun je je voordeel doen met alle aanbiedingen die William Hill te bieden heeft!

Direct naar de website van William Hill

William Hill