Bookmaker Bonussen

Een overzicht met bonussen van online bookmakers

Online bookmakers bieden zowel nieuwe als bestaande spelers regelmatig bookmaker bonus aan. Bonussen in de vorm van speciale acties, promoties, free bets of extra stortingsbonussen. Hieronder vind je een overzicht van deze bonussen gesorteerd per buitenlandse bookmaker.

Profiteer van zo'n bookmaker bonus indien je besluit om eens voor echt geld te spelen bij de online bookmakers.

Online Bookmakers

Wat is een bookmaker?

Een bookmaker, of bookie, is een organisatie of een persoon die weddenschappen aanneemt en, afhankelijk van de uitkomst en de aard van de weddenschap, de winsten uitbetaald aan de hand van de wedkansen.

Hoe bepaalt een bookmaker zijn odds?

Door de wedkansen aan te passen in het voordeel van de bookmaker of door een puntenspreiding te hanteren, probeert de bookmaker een gegarandeerde winst voor zichzelf te creëren door middel van een "gelijke balans".

Dit doet hij ofwel door een gelijk aantal weddenschappen te krijgen op de beide uitkomsten, of door de totaal ingezette bedragen voor beide uitkomsten gelijk te krijgen aan de wedkansen. Wanneer een grote inzet wordt gedaan, kan een bookmaker ook het risico proberen te spreiden door weddenschappen te sluiten bij andere bookmakers.

De bookmaker heeft normaliter niet de intentie om geld te verdienen aan de weddenschappen zelf, maar probeert winst te maken door de wedstrijd of het evenement zelf, ongeacht de uitkomst van het evenement.

Deze werkwijze lijkt op die van een verzekeringswiskundige die eenzelfde soort balans opmaakt voor financiële uitkomsten voor de kans op bepaalde gebeurtenissen voor de verzekeringsbranche.

Is een bookmaker legaal?

Binnen de EU zijn de afgelopen jaren steeds meer gereguleerde markten ontstaan. Waar in het verleden een bookmaker genoeg had aan één licentie afgegeven door één EU lidstaat zien we tegenwoordig dat de meeste lidstaten een eigen vergunningsstelsel hebben opgezet. Beschikt een bookmaker over een vergunning afgegeven door de kansspelautoriteit van dat land dan spreken we over een legale bookmaker.

Nederland staat aan de vooravond van de legalisering van de gokmarkt. De verwachting is dat begin 2021 de eerste buitenlandse bookmakers zullen mogen toetreden tot de Nederlandse markt. Lees altijd eerst de voorwaarden voordat je je inschrijft bij een bookmaker.

Sommige online aanbieders weigeren voorlopig Nederlandse klanten ivm de lopende regulering van de Wet Kansspelen op afstand welke, zoals gezegd, vermoedelijk januari 2021 in werking zal gaan.

Waar vind ik de beste bookmakers?

Afhankelijk van waar je naar op zoek bent bij een bookmaker zul je deze beoordelen als goed, matig of misschien wel slecht. Dit is voor iedereen verschillend.

De één vindt de snelheid van uitbetalen belangrijk, de ander de hoogte van de odds of bonussen en weer een ander bepaalt de kwaliteit van een bookmaker op basis van het totale aanbod van weddenschappen. Wij hebben een selectie gemaakt uit de vele buitenlandse online bookmakers en deze beschreven in reviews.

Wil je meer lezen over deze bookmakers? Kijk dan in het menu onder Bookmaker Reviews. Hier vind je uitgebreide reviews van bekende en minder bekende online bookmakers.

Als alternatief kun je ook direct één van de opties hieronder kiezen.

Aanbevolen Bookmakers

Een overzicht van de meest gewaardeerde online bookmakers

Lees onze reviews over onderstaande bookmakers of bezoek direct de website van deze bookmakers voor het plaatsen van jouw online weddenschappen.

Bookmaker Reviews

Het online afsluiten van voetbalweddenschappen (ook wel pronostiek of toto genaamd) is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving. Er zijn een groot aantal buitenlandse bookmakers die het de consument mogelijk maken om online weddenschappen af te sluiten op voetbal of andere sportevenementen.

Een aantal van deze online bookmakers zijn inmiddels bekend in binnen- en buitenland. Denk hierbij aan beursgenoteerde bedrijven zoals Bwin of 888.com. Voor de Belgische markt is er de Belgische bookmaker Betfirst.be. Er zijn echter ook minder bekende online bookmakers zoals Tipbet of Bet90, die minstens even interessant zijn om eens een voetbalweddenschap bij af te sluiten.

Voor welke bookmaker(s) je ook kiest, iedereen heeft behoefte aan betrouwbare informatie om zo de beste bookmaker te selecteren voor zijn of haar online sportweddenschappen.

Voetbalweddenschappen.com biedt middels een aantal bookmaker reviews een analyse per bookmaker met uiteenlopende informatie over het achterliggende bedrijf (licentie, structuur), het aanbod van weddenschappen, de bonussen per bookmaker en andere interessante wetenswaardigheden die je kunnen helpen bij het selecteren van een buitenlandse bookmaker.

Momenteel hebben wij recensies over de volgende bookmakers:

Bookmaker Nieuws